"Yakında cezaevine gireceğim"

Aziz Yıldırım'ın kulüple bağlarını kopardığı, maçlarına gitmediği ve yakın çevresine de "Elazığ maçına da zaten cezam yüzünden gidemiyorum. Ondan sonrası için de plan yapamıyorum zaten yakında cezaevine gireceğim." dediği iddia edildi.

Yakında cezaevine gireceğim
22 Şubat 2014 Cumartesi 09:49 tarihinde eklendi, 1.311 kez okundu.

Fenerbahçe'nin başarılı başkanı Aziz Yıldırım, dün Fenerbahçe Ülker'in Euroleague'de oynadığı kritik Anadolu Efes mücadelesini izlemeye gitmezken, sarı-lacivertlilerin 1 numarasının neden Abdi İpekçi'de olmadığı ise daha sonra ortaya çıktı.

Yargıtay'ın onadığı hapis cezasını tatil yaptığı sırada Cannes'da öğrenen ve burada Galata Marine'in sahipleriyle tanışan Yıldırım, yeni dostlarının dünkü Euroasia Boat Show'da kurdukları standı ziyaret etti.

Vatan'ın haberine göre, fuarda Galata Marine'in ortakları Nazım Yirmibeşoğlu ve Suat Örerler ile bir araya gelen başkan, neden Fenerbahçe Ülker'in maçına gitmediği sorulduğunda, "Çok yoruldum artık. Maçı izlemeye gidemeyeceğim. Elazığ maçına da zaten cezam yüzünden gidemiyorum. Ondan sonrası için de plan yapamıyorum zaten. Yakında cezaevine gireceğim." karşılığını verdi.


CİHAN