Yalancının mumu Inter’e kadar!

Belhanda konusunda işi yokuşa süren Montpellier Başkanı’nın oyununu İtalyan devi ortaya çıkardı

Yalancının mumu Intere kadar!
24 Ocak 2013 Perşembe 09:02 tarihinde eklendi.

 

Nicollin “14 milyon Euro veren Inter’le anlaştım” diyerek Faslı’yı F.Bahçe’ye satmayacağını belirtti.
 
İtalyan ekibinin sportif direktörü Moura ise, “Belhanda’ya teklifte bulunmadık” deyip Nicollin’i yalanladı.
 
MontpellIer Başkanı’nın foyasının ortaya çıkması Kanarya’nın elini güçlendirdi.
 
F.BAHÇE’NİN devre arasında kadrosuna katmak istediği en önemli isim olan Younes Belhanda’nın transferinde kulübü Monpellier’in başkanı Luis Nicollin’in Faslı yıldızı, Inter’e satacağı iddialarına İtalyan kulübünden yalanlama geldi. Sarı-lacivertliler daha önce 3 milyon Euro’ya el sıkıştığı futbolcu için kulübü ile görüşmelerin başladığını pazartesi borsaya bildirirken, Montpellier Başkanı önceki gün L’Equipe’e “Türkiye’den başka onu kim ister bilmiyorum. Türkiye finansal garantiler açısından çok komplike. Türkiye’ye gitmeyecek, bu mümkün değil. Ben futbolcularımı sadece İngiltere ve Almanya’ya satıyorum. İspanya’ya bile Barcelona ve R.Madrid dışında satmam” açıklamasını yapmıştı.
 
TÜRKİYE’DE de AMK’ya konuşan Niccolin “F.Bahçe ile durumumuzda en ufak bir ilerleme yok ama Inter, Belhanda için 14 milyon Euro’luk teklifini bugün (dün) bize geçti. Ben de Inter’le anlaştım. Oyuncunun menajerine de Inter’le görüşmesi için direktif verdim. Sanırım transferin galibi Inter oldu. F.Bahçe ekonomik konularda inat edince bu kararı aldım. Her futbolcunun bir fiyatı var, Belhanda’nınki 8 milyon Euro değil” sözleriyle F.Bahçe’nin teklifi olan 8 milyon Euro’ya oyuncuyu göndermeye niyetinin olmadığını açıkça ifade etti.
 
INTER DURUŞU!
 
ANCAK Belhanda için 14 milyon Euro teklif ettiği iddia edilen Inter’den anında yanıt geldi. İtalyan devinin sportif direktörü Marco Branca kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında “Montpellier başkanının söyledikleriyle çeliştiğimiz için üzgünüm ama Inter hiçbir zaman Younes Belhanda’ya bir transfer teklifinde bulunmamıştır” diyerek Nicollin’i yalanladı.
 
SNEIJDER transferinde baştaki tavrını son ana kadar koruyan Inter, Louis Nicollin’in oyununa da gelmeyerek hem duruşunu korudu hem de F.Bahçe’nin elinin daha da güçlenmesini sağladı.

Vatan Gazetesi