"Yalanlara cevap vermeyeceğim"

Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalist Grup Başkanı Hannes Swoboda, Türk basınında çıkan haberlerdeki iddiaları sert bir dille yalanladı

Yalanlara cevap vermeyeceğim
21 Mayıs 2013 Salı 16:41 tarihinde eklendi.

Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalist Grup Başkanı Hannes Swoboda, Türk basınında çıkan haberlerdeki iddiaları sert bir dille yalanladı. Swoboda "Yalancılık seviyesindeki ithamları kabul edemem." şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Brüksel ziyaretinin yankıları devam ediyor. Kılıçdaroğlu, ‘Swoboda’da ile ben görüşmedim’ açıklamasını yinelerken, olayın muhatabı Swoboda’dan Strasbourg’dan cevap geldi. Swoboda, AP’de yaptığı basın toplantısında kendisine yöneltilen AK Parti’ye açık destek verdiği ve Türkiye’deki dini bir grupla yakın temas içinde olduğu yönündeki iddiayı sert bir dille yalanladı. Konuyla ilgili soruya "Cevap yok!" karşılığını veren Swoboda iddia sahiplerinin seviyesine inmeyeceğini kaydetti. Eleştirilerde her türlü argümanı saygı ile karşılayabildiğini ifade eden Swoboda, "Ancak, yalancılık seviyesindeki bu ithamları kabul edemem." dedi.


CİHAN