Yalçın Akdoğan'a sert çıktı:

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın Abdullah Öcalan ve Kobani açıklamasına sert çıktı.

Yalçın Akdoğana sert çıktı:
23 Ekim 2014 Perşembe 20:57 tarihinde eklendi.
 
AK Parti'den istifa eden milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın "Kobani olaylarında Öcalan'ın rolü olduğunu düşünüyorum" açıklamasına sert çıktı.
 
Yalçın Akdoğan'ın daha önce söylediği "Öcalan olayları doğru okuyor" sözlerin anımsatan Hakan Şükür, Akdoğan'ın çark ettiğini ima ederek şöyle yazdı:
 
Nerden baksan tutarsızlık - Açıklamanın ilki 11 Ekim, ikincisi 23 Ekim'de... Yalçın Akdoğan ve Öcalan gel giti.
 
Yalçın Akdoğan'ın Hakan Şükür'ün bu tepkisine ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.
 
 
YALÇIN AKDOĞAN, ABDULLAH ÖCALAN VE KOBANİ İÇİN NE DEDİ?
 
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, dün katıldığı bir televizyon programında Kobani gösterilerinde Öcalan'ın sokakları tahrik ettiğini açıklamıştı. Akdoğan şöyle konuşmuştu:
 
"Kobani olaylarında Öcalan'ın rolü olduğunu düşünüyorum. Bazen genel bir gidişat oluyor, Öcalan'da boşa düşmemek için bir pozisyon alıyor. Bu zaman zaman bazı olaylarda yaşandı. Ama son olaylarda böyle olduğu kanaatinde değilim. Öcalan'ın verdiği mesajın, bu olayları tahrik ettiği kanaatindeyim. Yani kardeşi üzerinden verdiği 15 Ekim mesajı, nereden çıktı. 15 Ekim diye bir tarih yok. "