Yalçın Bayer'e onur ödülü

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması'nda dereceye girenler, Tekirdağ'da düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Yalçın Bayere onur ödülü
28 Eylül 2013 Cumartesi 18:48 tarihinde eklendi.
Yarışmada, 5 dalda 7 gazeteci ödül alırken, bu yılki 'Meslek Onur Ödülü' Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'e verildi.
 
TGF kurucu Genel Başkanı İsmail Sivri adına düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılan İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması'nın ödül töreni, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Serter, TGF Başkanlar Konseyi üyeleri ve çok sayıda katılımcının katılıyla Ramada Otel'de gerçekleştirildi.

Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda gazetecinin katıldığı ve 2012 yılı eserlerinin değerlendirildiği yarışmada 5 dalda 7 gazeteci ödüle layık görüldü.
 
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ödül alan gazetecileri tebrik etti. Serter, "İsmail Sivri hem İzmir hem de Anadolu'daki gazeteciler için örnek çalışmalar yaptı. Uzun dönem İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı yapan Onursal Başkanımız, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun da kurucu başkanıydı. Onun adını yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak bizim görevimiz" dedi.
 
Ardından Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte Serter, Meslek Onur Ödülü'nü Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'e verdi. Bayer, yaptığı konuşmada, İsmail Sivri'nin Türk basınında örnek bir isim olduğunu ve bu ödüle layık görülmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
 
2012 Tgf İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması'nda Figen Bican, Avni Gelendost, Cumhur Kılıçcıoğlu, Arif Arslan, Orçun Veysel Kaya, Melih Demirtaş ve Mutlu Yılmaz ödül alan gazeteciler oldu.

DHA