"Yalvarırım bir kez yüzünü göreyim"

Yaralı iş arkadaşını görmek isteyen kadın: Yalvarırım bir kez yüzünü göreyim.

Yalvarırım bir kez yüzünü göreyim
12 Ağustos 2013 Pazartesi 23:20 tarihinde eklendi.
Çekmeköy'de aşırı hızlı olduğu iddia edilen TIR bariyerlere çarparak devrildi. TIR'da sıkışan şoför itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kaza haberi üzerine olay yerine gelen TIR'ın bağlı olduğu şirketin çalışanı bir kadın gözyaşları içinde "Yalvarırım ne olur bir kez yüzünü göreyim" diye feryat etti.
 
Kaza, Şile Otoyolu Taşdelen mevkiinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Emre Çayır, görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı hızlı kullandığı TIR'la Şile istikametine giderken önündeki bir minibüsü sollamak için manevra yaptı. Bu sırada kontrolden çıkan TIR, önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Bariyerleri parçalayarak süreklenen TIR daha sonra yola paralel şekilde devrildi.

Sürücü Emre Çayır, TIR'da sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri Emre Çayır'ı sıkıştığı yerden kurtardılar. Ağır şekilde yaralanan Çayır, ambulansa alınırken, TIR'ın bağlı olduğu firmanın çalışanı Burcu Aydın gözyaşları içinde olay yerine geldi. Yetkililerden bilgi almaya çalışan Aydın ambulansın kapısına gelerek sağlık görevlisine "Ne olur yalvarırım bana iyi olduğunu söyleyin, bir kez yüzünü göreyim" diyerek feryat etti.

Ambulans görevlisinin kapıyı açması üzerine de "Emre, kardeşim benim, iyimisin?" diyerek yaralı sürücüye seslendi. Yaralanan sürücü ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Emre Çayır'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Devrilen TIR'ın dorsesinden yola saçılan hafriyat nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanabildi. Kazayı gören görgü tanıkları "TIR hızlıydı.

Bir aracı sollamaya çalışırken hakimiyetini kaybederek devrildi" diye konuştu. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA