Yangından önce bıçaklanmış

İzmir'in Buca ilçesinde, Ülkücü İşçiler Derneği İzmir Şubesi eski Kadın Kolu Başkanı Sevim Anarat, yalnız yaşadığı evinde çıkan yangında ölü bulundu.

29 Ağustos 2014 Cuma 19:56 tarihinde eklendi.

Otopside, Anarat'ın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Olay, dün akşam saatlerinde, Çamlıpınar Mahallesi 254/21 Sokak'ta bulunan bir apartmanın son katında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangını gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Daireye giren ekipler, evin içinde Sevim Anarat'ın yanmış cesediyle karşılaştı.

Altı ay önce eşinden ayrılan Anarat'ın, Ülkücü İşçiler Derneği İzmir Şubesi Kadın Kolu Başkanlığı görevini bir süre yürüttüğü öğrenildi. İncelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Sevim Anarat'ın, bugün yapılan otopsisinde cinayete kurban gittiği tespit edildi. 15 yerinden bıçaklandığı öğrenilen Anarat’ın, son anlarında cep telefonuyla babasını aradığı iddia edildi.

BABAYA SON TELEFON: DİRİME SAHİP ÇIKAMADINIZ, ÖLÜME SAHİP ÇIKIN

Sevim Anarat’ın bir yakını olan Ferhat Kırıktaş, “En son kendisiyle 15 gün önce görüştüm. Kimseye zararı olmayan, iyi biriydi. Ev yandığı sırada babasını aramış, 'Dirime sahip çıkamadınız, ölüme sahip çıkın.' demiş. O yüzden cinayet olabileceğine pek inanmıyorum. Olabilir de ama. Ailesi burada yaşıyor. Altı önce boşanmıştı.” dedi.


CİHAN