'Yanımda sevgilim var, onunla yatıyorum!'

Şarkıcı Metin Şentürk'ün 6 yıllık eşi Fulya Kalkavan'dan inanılmaz iddialar..

Yanımda sevgilim var, onunla yatıyorum!
10 Haziran 2012 Pazar 15:33 tarihinde eklendi, 3.877 kez okundu.

 

Şarkıcı Metin Şentürk’ün 6 yıllık eşi Fulya Kalkavan, "Telefonla arayıp evde sevgilisiyle birlikte olduğunu söylüyor, bana, aileme hakaret ediyor" diyerek mahkemeye başvurdu.
 
Şarkıcı Metin Şentürk (42) ile Kalkavan ailesinin fertlerinden Fulya Kalkavan, 1.5 yıllık bir flört döneminin ardından 2006 yılının Mayıs ayında "gizlice" evlendi. Tarabya’daki bir tavernada gerçekleştirilen düğüne, çiftin evliliğine karşı çıkan gelinin annesi Meziyet Kalkavan ile babası Halis Kalkavan katılmadı. Bu süreçte tiroit kanserine yakalanan Fulya Kalkavan, geçtiğimiz şubat ayında"koca evi"ni terk edip, "baba evi"ne döndü ve boşanma davası açtı. Kalkavan, eşinin alkol bağımlısı olduğunu öne sürüp, "Metin’in agresif tavırları var. Bu yüzden şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz" iddiasında bulundu.
 
’Sağlığım tehlikede’
 
Metin Şentürk ise "Ben, agresif tavırlı bir insan değilim. Gerek çevreme gerekse eşime karşı hiçbir şekilde agresif bir tavır sergilemedim. Ayrıca alkol bağımlısı da değilim. Bu durumu tanıklarımla da ispat edebilirim" sözleriyle kendini savundu. Boşanma davası bu şekilde sürerken, Fulya Kalkavan’dan yeni bir "hamle" geldi. Avukatı Dilek Şahbaz Yılmaz aracılığıyla yeniden mahkemeye başvuran Kalkavan "Troit kanseri nedeniyle 4 Ocak 2012’de ameliyat oldum. Tüm tiroitlerim alındı. Bu ameliyattan sonra, kanser hücrelerinin vücudumun farklı yerlerine yayıldığı tespit edildi. Bunun üzerine bana ’atom tedavisi’ uygulandı. Şu anda ailem ile birlikte yaşıyorum ve tedavimi onların yanında sürdürüyorum. Bu tedavi için, huzurlu ve stresten uzuk bir ortamda yaşamam gerekiyor.
 
Sevgilimle yatıyorum
Ancak Metin beni evimizdeki hatlı telefondan sürekli arıyor. Hem bana hem de aileme ağır hakaretlerde bulunup, tehdit ediyor. Kanserle mücadele etmeme rağmen bana, ’Yanımda sevgilim var, şu an onunla yatıyorum’, ’Boşanma davasında benden bir şey talep edemezsin’, ’Dışarıda kendine dikkat et, söyle ailene onlar da dikkat etsinler’ gibi tehdit içeren sözler söylüyor, bana ve aileme küfürler ediyor" dedi. Eşinin tehdit ve hakaretleri nedeniyle sağlığının tehlikede olduğunu söyleyen Fulya Kalkavan, mahkemeden ailesiyle kaldığı Ortaköy’deki evlerine yaklaşmamasını talep etti. Mahkeme, Kalkavan’ın tüm taleplerini yerinde bularak, Şentürk’ün, eşinin oturduğu ikametgaha yaklaşmamasına hükmetti.
 
Şentürk yasağa uymazsa "zorlama hapsi" uygulanacak
 
Mahkeme kararı uyarınca Şentürk, eşine ve ailesine yönelik şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürme eylemlerini içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. Eşini iletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek. Eğer varsa, silahını polise teslim edecek. Tüm bu "yasaklar" 6 ay boyunca geçerli olacak. Yasaklara aykırı davranırsa Şentürk’e "zorlama hapsi" uygulanacak.