Yanına Kuran alıp ortadan kayboldu!

Diyarbakır'da yaşayan 19 yaşındaki Fethi Atlı, 5 gün önce yanına Kuran alıp, "Yarım saat sonra döneceğim" diyerek evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi.

Yanına Kuran alıp ortadan kayboldu!
20 Nisan 2014 Pazar 14:36 tarihinde eklendi.
Merkez Sur İlçesi'ne bağlı Karacaören Köyü'nde oturan Fethi Atlı, geçen Çarşamba günü saat 17.00 sıralarında, Diyarbakır merkezde oturan ablasının evindeyken yanına Kuran alıp, "Arkadaş bekliyor gidip, yarım saat sonra döneceğim" diyerek çıktı. Ancak Fethi Atlı geri dönmediği gibi, kendisinden haber de alınamadı. 
 
Fethi Atlı'yı arayan ağabeyleri Emrah, Mehmet ve Ümit Atlı çalmadık kapı bırakmadı. İki gün önce polis karakoluna gidip kardeşlerinin bulunmasını isteyen ağabey Emrah Atlı, şunları söyledi:
 
"Biz 6 erkek, 4 kız toplam 10 kardeşiz. Fethi 19 yaşındaydı. 5 gündür kayıp. Çarşamba günü saat 17.00'de evden çıkıyor, yanında sadece Kur'an ı Kerim'i götürüyor, başka hiç bir şey götürmüyor. Ve 'bir arkadaşım bekliyor, gidip yarım saat sonra döneceğim' demiş. Cep telefonunu evde bırakıyor, sim kartı ve hafıza kartını alıp götürüyor. Bir iki arkadaşını arayıp, laptop ve facebook şifresini verip hellaleşiyor. Benimle birlikte Antalya'da turizm sektöründe çalışıyorduk. İkimiz de aşçıyız. Kardeşim dindar biriydi. Yanlış bir iş yapacağını sanmıyorum." 
 
Emrah Atlı, kardeşi Fethi Atlı'yı görenlerin, en yakın güvenlik birimine haber vermesini istedi.

DHA