'Yanlış oda'da işler karıştı

Pendik'te yılbaşı gecesi 5 yıldızlı bir otelde yaşandığı iddia edilen tecavüz olayıyla ilgili yeni gelişme

04 Ocak 2012 Çarşamba 17:29 tarihinde eklendi.

 

 
Yılbaşı gecesi Pendik'teki bir otelde, bir erkek müşterinin, iddiaya göre 'alkollüyken yanlışlıkla bir kadın müşterinin odasına gidip kadının yanına yatması' ile ilgili olayda işin seyri değişiyor. 
 
Otel yetkilileri, oda kartının başka bir odayı açmasının mümkün olmadığını söyledi. Soruşturmada odaya en son 03.00 sıralarında oda sahibi Gül K.’nin (44) giriş kartı ile girdiği belirlendi. Hüseyin T.’nin (31) ifadelerindeki çelişkiler de soruşturma dosyasında yer aldı.
 
Hürriyet gazetesinin haberine göre, Hüseyin T.’nin, ‘sevgilim’ dediği üniversite öğrencisi genç kız, sadece arkadaş olduklarını belirtti. Otele eğlenmeye birlikte gelen gençlerin ayrı ayrı odalar tuttuğu, Hüseyin T., 3’üncü katta kalırken, arkadaşının 1’inci katta kaldığı tespit edildi. 
 
KKTC’de bir tüp bebek merkezinde çalışan Gül K. ile Ankaralı işadamı Hüseyin T.’nin kaderi, otelde kesişmiş, tecavüz iddialarının ardından Hüseyin T. tutuklanmıştı.
 
ODADA DEĞİL BARDA TANIŞTILAR
 
Tanıklar ve otelden alınan kamera kayıtlarına göre olay şöyle gerçekleşti: Yeditepe Üniversitesi öğrencisi 2 kız ve işadamı Hüseyin T. ile arkadaşı yılbaşı gecesi otelde eğlendi.
 
02.30 sıralarında kızlar odalarına çıktı.
 
2 işadamı da barda alkol aldı.
 
Gül K. ile Hüseyin T. bu arada tanıştı ve birlikte sohbet etti.
 
Bundan sonra Gül K. ve Hüseyin T.’nin tekrar birlikte görüldüğü yer, 06.00 sıralarında 3113 numaralı odanın önü oldu.
 
Hüseyin T. ifadesinde Gül K.’nin odasına yanlışlıkla girdiğini söyledi.
Gül K. uyandığında yanında Hüseyin T.’yi bulduğunu, tecavüze uğradığını iddia etti.