Yanmış cesedin sırrı

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımımına başlanacak 6 katlı binanın asansör boşluğunda bulunan yanmış erkek cesedinin 51 yaşındaki Halil Sarı'ya ait olduğu belirlendi.

Yanmış cesedin sırrı
09 Aralık 2016 Cuma 16:04 tarihinde eklendi.
Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımımına başlanacak 6 katlı binanın asansör boşluğunda bulunan yanmış erkek cesedinin 51 yaşındaki Halil Sarı'ya ait olduğu belirlendi.
 
ANTEN VE EVDE KALAN SON EŞYALARINI ALMAK İÇİN GİTTİ
Sarı'nın ölü bulunduğu Albayrak sitesinin B-9 blok 28 numaralı dairesinde oturduğu, dün de kentsel dönüşüm çerçevesinde boşalttığı evindeki televizyon anteni dahil bir kaç parça eşyayı alma niyetiyle olay yerine gittiği belirtildi.
 
YANMIŞ CESET GÖRENLER POLİSİ ARADI
Dün saat 19.00 sıralarında kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışması yapılacak binanın asansör boşluğunda yanmış erkek cesedi görenler durumu polise bildirmişti.
 
CESEDİ İTFAİYE ÇIKARDI
Cesedin asansör boşluğunda bulunması nedeniyle İtfaiyeden yardım istenmiş ve yanmış ceset bulunduğu yerden bu şekilde çıkarılmıştı.
 
SORUŞTURMAYI ADLİ TIP RAPORU YÖNLENDİRECEK.
Sarı'nın kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumunun yapacağı inceleme sonrası ortaya çıkacak, polis soruşturması da bu tespitten sonra yön kazanacak. Hemen başlayan soruşturma ise olay yerinden toplanan deliller ve Sarı'yı tanıyanların ifadeleri doğrultusunda sürüyor. 51 yaşındaki Sarı'nın ölümüyle ilgili yanıt bekleyen çok sayıda soru var. Bu soruların yanıtı ölümün korkunç bir cinayet mi yoksa başka bir nedenle mi olduğunu ortaya çıkaracak.
 
BAĞCILAR BELEDİYESİ : İMZACI DAİRE SAHİPLERİNDEN BİRİYDİ
Öte yandan Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamada da, Halil Sarı'nın Kentsel Dönüşüm Çerçevesinde yapılan protokole imza atan daire sahiplerinden biri olduğu Ocak 2015'te dairesini boşalttığı ve 2 yıldır kira yardımı almakta olduğu kaydedildi. Aynı açıklamada cesedin bulunduğu boşlukta asansörün bulunmadığı, yıkım hazırlığı kapsamında söküldüğü belirtildi.
 
 
 
Ezgi ÇAPA- İbrahim AKTÜRK- Süleyman KAYA- Ali Kerem BENGİ/İSTANBUL, (DHA)