"Yaraları çabuk sarmaya çalışacağız"

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Galatasaray karşısında hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, yaraları çabuk sarmaya çalışacaklarını söyledi.

Yaraları çabuk sarmaya çalışacağız
04 Şubat 2014 Salı 18:27 tarihinde eklendi.

Özlüce Tesisleri’nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Körüstan, şunları dile getirdi:
    
“Hafta sonunda Galatasaray'a karşı hem camiamızı, hem bizi, hem futbolcularımızı üzen mağlubiyet aldık. Tabi ki bunun yaralarını çok çabuk bir şekilde sarmaya çalışacağız. Futbolcular da üzgün, bizler de çok üzgünüz. Hesapta olmayan bir şey. En kısa zamanda inşallah unuturuz.”

Takıma güvendiklerinin altını çizen Körüstan, “Sivasspor maçıyla beraber kupada ne yapacağımızı gösterecekler. Takıma ve teknik heyetimize güveniyoruz. Kötü bir günümüzde yakalandık inşallah bundan sonra bir daha olmaz.” şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin, “Futbolculara ceza verilecek mi?” sorusu üzerine Başkan, “Çok güzel futbol oynayan bir takımımız vardı. Biz aileyiz. Futbol sorunları aile içinde çözülür. Bu kadar bizi sevince boğduktan sonra tek mağlubiyetle ceza verilmesini uygun bulmuyoruz. Ceza söz konusu değil. En kısa sürede toparlayacaklardır.” diye cevapladı.

“PİNTO İÇİN CEVAP BEKLİYORUZ”

Körüstan, Vakıfköy Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren golcü oyuncu Pinto’nun durumu sorulması üzerine, şunları dile getirdi: “Pinto, Bahia takımına transfer olmak istiyordu. Neticelenmedi. Onlar da galiba bizden adım bekliyor. Bekliyoruz. Teklifimizi sunduk. Pinto'nun yüzde ellisi Bursaspor'un. Karşı kulüpten cevap bekliyoruz.”

“BATALLA İÇİN TEMİNAT İSTEDİK”

 Erkan Körüstan, kadro dışı bırakılan Batalla konusunda ise şu bilgileri verdi:         

“Çin'den teklif vardı.Transfer bedelini yükseltecekler ama teminat istedik. Teminat vermiyorlar. Orada enteresan şeyler oluyor o yüzden güvenemedik peşin para olursa Batalla'yı verebiliriz. 3 milyon Euro'nun üzerine daha fazla çıkabileceklerini söylediler.”


CİHAN