Yaralı köpeğe jandarma şefkati

İSTANBUL'dan Kütahya'ya ava gelenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araç şarampole uçtu. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı, 3 av köpeğinden 2'si telef oldu.

Yaralı köpeğe jandarma şefkati
23 Kasım 2014 Pazar 12:18 tarihinde eklendi.
İSTANBUL'dan Kütahya'ya ava gelenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araç şarampole uçtu. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı, 3 av köpeğinden 2'si telef oldu. Yaralanan bir köpeği ise jandarma uzman çavuş kucağına alarak araca götürdü.
 
Kaza-Kütahya Eskişehir karayolunun 35'inci kilometresinde meydana geldi. İstanbul'dan arkadaşlarıyla birlikte av için Kütahya'ya gelen Ramiz Sancak yönetimindeki 34 EG 7351 plakalı hafif ticari araç, bilinmeyen nedenle yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada sürücü Ramiz Sancak ile araçta bulunan arkadaşları Necat Latifoğlu, Abdullah Gani ve Muzaffer Yeniay yaralandı, 3 av köpeğinden 2'si ise telef oldu.
 
Yoldan geçen araç sürücülerinin kazayı görüp ihbarda bulunmaları üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar gelen ekipler tarafından şarampolden sedyelerle yola taşındı. 4 yaralı daha sonra ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
YARALI KÖPEK JANDARMANIN KUCAĞINDA
 
Kazada yaralı olarak kurtulan av köpeğini bir uzman çavuş kucağına alarak jandarma aracına koydu. Jandarmaların yaralı köpeği Kütahya kent merkezindeki bir veterinere götürülerek tedavisini yaptırdıkları, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
 


DHA