Yaralı taşıyan alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde merdivenden düşerek yaralanan komşusunu, hafif ticari aracıyla hastaneye götürürken alkollü olduğu ihbarı üzerine durdurulan sürücü Zeki K., yapılan kontrolde 137 promil alkollü çıktı.

02 Aralık 2013 Pazartesi 22:38 tarihinde eklendi.
Zeki K.'nın ehliyetine 2 yıl el koyan ve 877 lira para cezasına uygulayan polis, yaralı kadını ekip aracıyla hastaneye götürdü.
 
Zeki K., evde düşerek belini inciten komşusu 21 yaşındaki Cemile İ.'yi, çevredeki vatandaşların yardımıyla kendisine ait 67 TS 940 plakalı hafif ticari aracına bindirdi. Bu sırada bir vatandaşın Zeki K.'nın alkollü olduğunu anlaması üzerine 155'i arayarak ihbarda bulundu.

Devrek yolu Caddesi'ndeki karayolunda trafik polisleri tarafından durdurulan Zeki K.'nın yapılan kontrolünde 137 promil alkollü olduğu belirlendi. Daha önce de alkollü araç kullanmaktan hakkında işlem yapıldığı öğrenilen Zeki K.'nın ehliyetine ikinci kez 2 yıl süreyle el konulurken 877 lira da para cezası kesildi.
 
Zeki K., polislere otomobilde bulunan 21 yaşındaki Cemile İ.'nin merdivenden düştüğünü ve hastaneye götürmesi gerektiğini söyledi. Polis, Cemile İ.'nin hastaneye götürülmesi için ambulans istedi. Ambulansın geç kalması üzerine Cemile İ. annesi Arzu İ. ile birlikte ekip aracıyla Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavisi tamamlanan genç kız ekip aracıyla polisler tarafından evine bırakıldı.

DHA