Yargıtay Başkanı Alkan, köyünün şenliğinde

Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Ankara Kızılcahamam ilçesine bağlı Dereneci köyünün şenliğine katıldı.

Yargıtay Başkanı Alkan, köyünün şenliğinde
19 Ağustos 2013 Pazartesi 10:41 tarihinde eklendi.

Kendisi de aynı köyün nüfusuna kayıtlı olan Ali Alkan, hafta sonu yapılan etkinlikte hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

        Üçüncüsü gerçekleştirilen şenlikte konuşma yapan Ali Alkan, "Köyümüzde bu tür etkinliklerin yapılması birlik ve beraberliğin sağlanması adına atılan güzel adımlardır. Bu tür etkinlikleri gerçekleştiren dernek yönetimine şahsım ve köylülerim adına teşekkür ederim." dedi.

        BAŞKAN ÜNAL DA ŞENLİĞİ İZLEDİ

        Şenliği izleyenler arasında olan Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal da konuşmasında köylerde gerçekleştirilen bu tür faaliyetlerin günümüzde çok önemli olduğuna değinerek, Kızılcahamam Belediyesi’nin Su ve Kültür Sanat Festivali’ne de tüm köylüleri davet etti.

        ŞENLİĞE BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

        Dereneci köyü şenliğine Ankara Büyükşehir Belediyesi de sahne ve ses sistemi ile çocuklar için oyun alanı desteği verdi. Çocuklar için ayrı bir şenlik havasında geçen organizasyonda Büyükşehir Belediyesi ayrıca çocuklara ücretsiz olarak; futbol topu, şapka, pamuk şeker ve patlamış mısır dağıttı.

        Müzik şöleni ve ardından sırasıyla; yumurta taşıma, çuval, ses ve yoğurt yeme yarışmaları ile devam eden şenlikte dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verildi.


CİHAN