Yargıtay'ın önünde kendini yakmak istedi

Ankara'da Başbakanlık ve Yargıtay binasının bulunduğu Vekaletler Caddesi'nde hareketli dakikalar yaşandı.

Yargıtayın önünde kendini yakmak istedi
11 Mart 2014 Salı 17:45 tarihinde eklendi.
Ankara'da Başbakanlık ve Yargıtay binasının bulunduğu Vekaletler Caddesi'nde hareketli dakikalar yaşandı.
 
Öğle saatlerinde Vekaletler Caddesi üzerindeki Yargıtay binasının personel giriş bölümüne gelen bir kişi üstüne benzin dökerek kendini yakmak istedi. Kimliği henüz açıklanmayan kişi, Başbakanlık ve Yargıtay binasının bulunduğu Vekaletler Caddesi'ne geldi. Yargıtay binası personel giriş bölümüne kadar gelen kişi, yanındaki getirdiği benzin dolu bidonu üzerine döktü. Yargıtay'da görevli güvenlik güçleri benzin dökerek kendini yakmak isteyen kişiyi engellemek için büyük çaba sarf etti. 
 
BURASI HUKUK DEVLETİ DEĞİL DEDİ
 
"Burası hukuk devleti değil" dediği iddia edilen kişi yanında getirdiği ve içinde evrak olduğu öğrenilen çantayı göstererek "kanıtım ise bu çantanın içinde" dedi. Daha sonra kendine yakmaya çalışan kişiyi polis ekipleri son anda engelledi. 
 
POLİS ÖNLEM ALDI
 
Polis ekiplerinin kişinin kendini yakma ihtimaline karşı damacana ve kovayla su getirerek önlem almaları ise dikkat çekti. Etkisiz hale getirilen kişi dana sonra gözaltına alındığı belirtildi.
Yargıtay binasının önündeki olay o sırada Vekaletler Caddesi'nden geçen bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.