Yasak aşk mı?

Avustralyalı manken Miranda Kerr, yedi yıllık eşi Orlando Bloom’dan ayrıldıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeye başladı. Miranda Kerr’in adı bu kez Brad Pitt ile anılıyor

Yasak aşk mı?
18 Haziran 2014 Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi, 3.381 kez okundu.
Avustralyalı manken Miranda Kerr’in başı, hakkında çıkan dedikodular yüzünden derde girdi. İngiliz aktör Orlando Bloom ile 7 yıllık ilişkisini noktaladıktan sonra Kerr’in adı birçok isimle anıldı. İddialardan en ilginci 31 yaşındaki mankenin, Angelina Jolie’nin nişanlısı aktör Brad Pitt ile bir ilişki yaşadığı oldu. İkilinin birçok davette bir araya geldiği ve yasak ilişki yaşadıkları iddia edildi. Kerr, Moda dergisi Vogue’a yaptığı açıklamalarda, iddialara ilişkin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.
 
‘Açıklama gereği bile duymadım’
Kerr, dergiye, “Brad Pitt ile bir kez karşılaştım. Menajerim, çıkan haberlerle ilgili olarak yorumda bulunmamı istedi. Böyle bir şeye gerek duymadım çünkü bu çok saçma. Eğer açıklama yapmaya başlasaydım, tüm vaktimi bunlara ayırmam gerekirdi” dedi. Kerr’in Avustralyalı iş adamı James Packer’la ilişki yaşadığı iddiaları da gündemde yer almıştı. Kerr, “James’i yıllardır tanıyorum. Fakat şu anda bekarım ve bunun tadını çıkarıyorum” dedi.