Yasak aşk yalan çıktı!

Medyada büyük yankı uyandıran o video yalan çıktı.Videonun internette 20 binden fazla kez kopyalanarak, toplamda 3 milyon gösterime kadar ulaştı.

Yasak aşk yalan çıktı!
25 Mayıs 2013 Cumartesi 09:55 tarihinde eklendi, 1.961 kez okundu.
Birlikte olduğu kadının kocası tarafından iş üzerinde basılan bir adam, çareyi pencereden kaçmakta buldu şeklinde haber sitelerine yansıyan olay aslında Discovery Channel’in Tehlikeli Tutkular isimli programı için çekilmiş bir reklam filmi çıktı..
 
Sevgilisi kocası tarafından basılan bir aşığın hikayesini konu alan reklam filmi Türk medyasını da ters köşeye yatırdı. Olay üzerine yüzlerce haber yapıldı.
 
Oysa o görüntüler bir reklam ajansının çektiği filmden başka bir şey değildi.
 
Videonun internette 20 binden fazla kez kopyalanarak, toplamda 3 milyon gösterime kadar ulaştı..
 
Brezilya‘da, Discovery Channel‘da yayına girecek ‘Tehlikeli Tutkular’ (Paixões Perigosas) isimli program için bir Publicis ajansı olan Salles Chemistri tarafından çekilen reklam filmi, sevgilisinin kocası tarafından basılan aşığın komik hikâyesini konu alıyor.
 
Balkonda agresif bir tartışma içerisinde görülen karı-koca ile başlayan film, ardından çareyi pencereden kaçmakta bulan aşığa odaklanıyor. Çarşafları birbirine bağlayarak pencereden aşağı inmeye çalışan aşığın inerken kocaya sataşması filmi daha da komik hale getiriyor.