Yasak devam edecek

Şırnak Valiliği tarafından Cizre İlçesi'nde dün saat 20.00'den ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Yasak devam edecek
05 Eylül 2015 Cumartesi 12:48 tarihinde eklendi.
 
Açıklamada, "Valiliğimizce Cizre ilçemizde saat 20:00'dan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağı Bölücü Terör örgütü mensuplarının yakalanması ve bu esnada vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin herhangi bir zarar görmemesi için alınmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve kamu düzeninin korunması için güvenlik kuvvetlerimiz çok dikkatli bir şekilde görevlerini ifa etmektedir" denildi.
 
İKİNCİ AÇIKLAMA : SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DEVAM ETMEKTEDİR
Şırnak Valiliği tarafından  Cizre İlçesi'nde dün saat 20.00'den, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine ilişkin ikinci yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "İlimiz Cizre İlçesinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenini bozan, can ve mal güvenliğini tehdit eden ve roket, patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldıran Bölücü Terör Örgütü mensuplarının yakalanmasına ve Bölücü Terör Örgüt mensuplarınca el yapımı patlayıcı, bomba, mayın düzenekleri yerleştirilerek oluşturulmuş hendek ve barikatların bertaraf edilmesine yönelik güvenlik kuvvetlerimizce yapılan çalışmalar titizlikle sürdürülmekte olup, bu çerçevede vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için  sokağa çıkma yasağı devam etmektedir" denildi.