"Yaşamım gasp edilmektedir"

Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk aracılığıyla Zonguldaklılar'a gönderdiği mesajında, yaşamının, 4 yılı aşkın süredir kasıtlı olarak gasp edildiğini, zamanının katledildiğini söyledi.

Yaşamım gasp edilmektedir
11 Haziran 2013 Salı 18:35 tarihinde eklendi.
Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Prof. Dr. Mehmet Haberal, 12 Haziran 2011 seçimlerinde kendisini milletvekili olarak seçmeleri nedeniyle teşekkür ettiği Zonguldaklılar'a mesajında şöyle dedi:
 
"Milletvekili kimliklerimizle görevimiz, seçildiğimiz bölgenin yanı sıra elbette bütün Türk milletine hizmet etmektir. Yaşamımın her anında, her zaman tek hedefim olan bu görevimi, 2 yıldır yerine getirememenin derin üzüntüsü içindeyim.

Milletimin her bireyi tarafından tüm açıklığıyla görülmüştür ki 4 yıldan fazla süredir yaşamım kasıtlı olarak gasp edilmekte, zamanım katledilmektedir. Bugüne kadar suç sayılabilecek hiçbir yasal ve somut delil gösteremeyen iddia makamının aynı tutumunu yinelediği 18 Mart 2013 tarihli mütalaası, gerçekte suçsuzluğumun kanıtı yeni bir belge niteliğindedir." 

DHA