Yaşlı çifte bıçaklı saldırı

Eskişehir'de 79 yaşındaki Mehmet Sakızcı ile eşi 77 yaşındaki Sevim Sakızcı, işlettikleri bakkal dükkanının önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı.

Yaşlı çifte bıçaklı saldırı
14 Şubat 2013 Perşembe 23:26 tarihinde eklendi, 1.003 kez okundu.

 

Mehmet Sakızcı olay yerinde öldü, ağır yaralanan Sevim Sakızcı hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan saldırganı yakalamaya çalışıyor.
 
Olay, saat 20.30 sıralarında Dede Mahallesi Kalabak Sokak'ta meydana geldi. Mehmet Sakızcı ile eşi Sevim Sakızcı, kendilerine ait 5 katlı apartmanın zemin katında işlettikleri bakkal dükkanın önünde kimliği henüz belirlenemeyen 40 yaşlarındaki bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Saldırganın bıçakladığı Mehmet Sakızcı olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Sevim Sakızcı ise 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Ölen Mehmet Sakızcı'nın oğlu Selahattin Sakızcı olay yerine gelerek babasının cesedi başında gözyaşı döktü. Mehmet Sakızcı'ya ait apartmanın girişinde iki dükkanlarının olduğu, bunlardan birinin bakkal dükkanı olarak işlettikleri, diğerinde ise kanepelerinin olduğu, zaman zaman dinlenmek için burada kaldıkları belirtildi.
 
Komşularından bazıları, Mehmet Sakızcı'nın bakkal dükkanına bir kaç kez hırsızların girdiğini söyledi. Polisler, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

DHA