Yatak sahneleri sızmasın diye...

'Romantik Komedi 2' filminin Asmalımescit'teki çekimleri sırasında, yatak sahnelerinin dışarıdan görüntülenmemesi için rezidansın pencereleri dışarıdan siyah perde ile kaplandı

30 Temmuz 2012 Pazartesi 08:55 tarihinde eklendi.

 

Sinem Kobal, Burcu Kara, Engin Altan Düzyatan, Özge Ulusoy, Cemal Hunal ve Sedef Avcı gibi geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Romantik Komedi 2" filminin Beyoğlu Asmalımescit'te yapılan çekimleri sona erdi. "Romantik Komedi 2" filminin çekimleri Antalya, Trakya ve Nişantaşı'ndan sonra burada noktalandı. 
 
Erol Özlevi'nin yönetmenliğinde Asmalımescit'e kamp kuran film ekibi önceki gece dört gün boyunca çekimlerin yapıldığı Pera Residence'da filmin Asmalımescit' teki son sahneleri çekti. Öykü Çelik ve Gürgen Öz'ün sahne aldığı son çekimler gece saat 03.00'e kadar sürdü. 
 
Dört gün süren ve gece gündüz otelde konaklayan oyuncular, gazetecilerin görüntü almaması için çekimler boyunca otelden dışarı adım atmadı. Yatak odası sahnelerinin de çekildiği filmde yan binalardan görüntü alınmaması için oldukça dikkatli davranan ekip, rezidansın pencerelerini siyah perdelerle kapadı. 
 
Dört gün süren çekimlerde Asmalımescit' teki otoparkı kiralayan ekibin günlük bin liradan olmak üzere 4 bin lira otopark ücreti ödediği öğrenildi. Filmin bundan sonraki çekimlerine Esma Sultan Yalısı'nda devam edilecek. 
 
MİLLİYET