Yatakta unutulmaz olmanın yolları!

Sahip olduğu en iyi sevgili nasıl olursunuz? Bu konuda usta olmak için yapabileceğiniz birkaç şey var.

Yatakta unutulmaz olmanın yolları!
29 Aralık 2010 Çarşamba 19:35 tarihinde eklendi, 7.895 kez okundu.

 

Bir kadını kızıştırmak için dokunmanız gereken noktaları biliyor olabilirsiniz ama gerçekten doğru bir noktaya dokunduğunuzda kadın bunu belli eder. Dokunmayla ısınan noktaları vardır her kadının ve bunlara dikkat ederek puan kazanabilirsiniz. Zamanınızı iyi kullanın, gerektiğinde şefkatli olun ve inlemesini sağlayan noktalarını aklınızda tutun. Bunlar hepsi izinizi bırakmanızı sağlamak için bir adım. Bardan yatağa geçmek için AskMen rehberinden size birkaç ipucu.
 
Araştırmanız gereken birkaç bölge: 
 
* Gözkapağından şakaklara uzanan bölge: Nazikçe ve hafifçe bu alanı öpün ve yolunuzu onun yüzüne doğru yapın. 
* Kulaktan boyuna ve boyundan omuzlara: Evet kadınlar boyunlarının öpülmesinden çok hoşlanır. 
* Göbeğinden “V” alanına: Arkasından belini sıkıca tutun, boynunu öperken elinizi kaburgalarından kasık kemiğine doğru olan bölgede gezdirin. 
* Kalçadan kalçaya gidin, 
* Bütün kadınların ayakları ve diz arkaları ısınma noktaları olarak bilinir. 
 
 
Vücudun rehberi
 
Kadınların vücudu biraz karmaşık gibi gözükebilir bazen ama biraz ilgi ile her zaman doğru yolda olabilir ve unutulmaz olursunuz.
 
* Kulaklarını ve boynunu asla unutmayın. Kulaklarını salya içinde bırakmayın ama hisli bir şekilde kulaklarını ve boynunu öpün ve yalayın. 
* Teşekkür ederim demeyin – o bir hayat kadını değil. Memnuniyetinizi başka yollarla dile getirin “Bebeğim çok güzeldi! Bu konuda çok iyisin!” Biraz içtenlik çok şey kazandırabilir. 
* Çok erken gelmek ise ayrı bir problem. Onu her zaman havada bırakmak hayal kırıcı ve sıkıcı olabilir, eğer bu sizin probleminizse başa çıkın.