Yavuz Bingöl ortalığı karıştırdı

Türkücü Yavuz Bingöl'ün, Anneler Günü'nde attığı Tweet ortalığı karıştırdı

Yavuz Bingöl ortalığı karıştırdı
15 Mayıs 2012 Salı 09:43 tarihinde eklendi, 1.370 kez okundu.

 

Türkücü Yavuz Bingöl "Baban belki babandır? AMA anan anandır. Anneler Günü'nüz kutlu olsun. Canım anam bana saz çalmayı öğrettiği gün bağlamanın da bir canı olduğunu eğer ona iyi davranıp konuşursam bana ses vereceğini söylemişti" yorumu yaptı. 
 
Bunun üzerine "Babalarınız gerçek babamız değil mi yani bu nasıl kafa karıştıran bir tweet?" şeklinde takipçilerinden çok sayıda tepki alan Bingöl, "Kafalar niye karışıyor arkadaşlar? Kötü bir niyetim yok. Anneler her zaman çocukları için her fedakarlığı yapar. Budur demek istediğim" diyerek kendisini savundu. Ancak tepkiler artarak devam etti.
 
"Utanın kendinizinden"
 
Bingöl "Doğrudur ya da yanlıştır tartışılır ama hoş olmadı" yazan kadın takipçisine "Sen anlamazsın ya da şöyle diyeyim erkekler çocuk doğurur mu? İnsanın anası anasıdır anladın şimdi?", "Yavuz bey, ATAMIZ kurtuluş savaşını kazanmasa bu dediğinize katılırdım ama bu şartlarda Provakasyon kokuyor yazdığınız" yazan kişiye de "Provakosyanla ne işimiz olur kardeş? Gerçekler acıdır. Sen 3 maymunu oynamaya devam et. Duymadım görmedim bilmiyorum. Aferin" yanıtlarını verdi. Ancak Bingöl'e takipçileri tepki göstermeye devam etti. Bir takipçisi "Utanın kendinizden, size yakışmadı, hiç şık olmadı" yazdı. Bingöl herkesin birbirinin düşüncesine saygı göstermesi gerektiğini belirterek tartışmayı sonlandırdı. 

Milliyet