Yavuz Sultan Selim'de ilk kaza

Yavuz Sultan Selim köprüsü üzerinde en az 2 TIR'ın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı.

Yavuz Sultan Selimde ilk kaza
30 Ağustos 2016 Salı 09:43 tarihinde eklendi.
Kazaya köprüden gegen sürücülerin selfi çekmek araçlarını durdurmalarının yol açtığı belirtiliyor.
 
AVRUPA YAKASINA GEÇİŞ İSTİKAMETİNDE
Edinilen bilgiye göre köprünün Avrupa yakasına geçiş istikametinde meydana gelen kazaya en az 2 TIR birbirine çarptı. 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı kazanın ardından trafik her iki istikamette de durma noktasına geldi. 
 
SELFİ ÇEKEN SÜRÜCÜLERİN ARAÇLARI NEDEN OLDU
İddiya göre kazaya selfi çektirmek araçlarını köprü üzerinde duduran sürücüler yol açtı. Bu sürücülerin araçlarını durdurmaları yada hızlarını düşürmeleri nedeniyle ortaya çıkan düzensiz trafiğin kazanın nedeni olduğu belirtiliyor
 
POLİS YOK. İLK MÜDAHALE VATANDAŞLARDAN
Kazanın hemen ardından kaydedilen görütülerde, olay yerinde hiç bir polisin ya da görevlinin olmadığı gözleniyor. Olay yerindeki yaralıya yine vatandaşların yardım etmeye çalıştığı görülüyor.
 
TIR KAMYON VE OTOBÜSLERİN ŞERİT İHLALLERİ, POLİSSİZ TRAFİK...
Öte yandan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı yollarınının açılmasından sonra bu güzergahı kullanan sürücüler, bir çok ihlale tanık olduğunu bildiriyor. İstanbullu sürücülerin ilgilerini yönlendirdiği nokta olan köprü ve bağlantı yollarında polisin olmadığı gözleniyor. Otobüs ve kamyonların 4 şeridin tamamını tereddüt etmeden kullandığı görülüyor