Yazıcı için dua istedi

Eski Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hastanede yoğun bakımda tedavi gören Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı ziyaret etti. Sağlam, Yazıcı'nın durumunun kritik olduğunu belirterek, dua istedi.

Yazıcı için dua istedi
07 Mayıs 2013 Salı 10:59 tarihinde eklendi.

 

Acıbadem Bursa Hastanesi'ne gelen Ertuğrul Sağlam, içeride İbrahim Yazıcı'nın eşi ve çocuğu ile görüştü. Doktorlardan, Yazıcı hakkında bilgi alan Sağlam, çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sağlam, şunları dile getirdi: 
 
"Başkanın sağlık durumu ile ilgili doktorlar gerekli açıklamayı yapıyorlar zaten. Şu anda hepimizin yapması gereken en güzel iş dua etmek. Kendisiyle iyi kötü günleri birlikte yaşadık. İyi günde kötü günde birbirimize destek olduk. Ama bugün tabi sayın başkan daha büyük bir sıkıntı ile baş başa. Yaşadığı sıkıntıları hep güçlü yapısı ile kendisi üstünden gelmesini bildi. Şu an durumu kritik, sıkıntılı. Dua edelim. Yüce rabbim her şeyin en iyisini bilir. Onun başımıza getirdiği her şeye tabi ki kabulüz. Allah büyüktür, bekliyoruz. Yurt dışındaydım, haberi alınca programımı yarıda keserek apar topar geldim. Eşi ve çocuğu ile görüştüm. Onlar da bizim gibi bekliyorlar. Hep birlikte dua edelim." 
 
 

CİHAN