Yazılım ve Teknoloji Zirvesi 4-5 Aralık’ta yapılacak

Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Çukurova Öğrenci Kulübü tarafından her sene başarıyla düzenlenen etkinliklere bu yıl bir yenisi daha ekleniyor

Yazılım ve Teknoloji Zirvesi 4-5 Aralıkta yapılacak
24 Kasım 2014 Pazartesi 10:05 tarihinde eklendi.

IEEE Çukurova Öğrenci Kulübü alt takımlarından Computer Society tarafından düzenlenen “Yazılım ve Teknoloji Zirvesi”, 4-5 Aralık tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Öğrencilere hitap eden halka açık ücretsiz bir etkinlik olan Yazılım ve Teknoloji Zirvesi, 11 oturumdan oluşacak.

Yazılım ve bilişim sektöründe öncü firma ve kamu kuruluşlarını, girişimcileri ve tanınmış isimleri öğrencilerle bir araya getirecek olan bu organizasyon, öğrencilerin giderek daha da büyüyen yazılım ve teknoloji sektörleri hakkında bilgi edinmelerini, yazılım ve teknoloji ile ilgili teknik çalışma ve araştırma çalıştırmaları için zemin oluşturmasını sağlayarak öğrencilerde kariyer bilincinin gelişmesine katkı sağlayacak.

Yazılım ve Teknoloji Zirvesi kapsamında firma temsilcileri ve sektörün önemli isimleri tarafından verilecek olan seminerlerde öğrenciler, yazılım dünyasında önemli yerlere sahip “Programlama Dilleri”, “Akıllı Televizyon”, “Bulut Teknolojisi”, “Mobil Uygulama”, “Oyun Programcılığı”, “Sosyal Medya”, “Sanal Pazarlama”, “3D Printing” ve “Girişimcilik” gibi pek çok sektör hakkında bilgi edinme şansı bulacak. Bu çalıştaylar ile konuşmacılar ve katılımcılar arasında bilgi ve fikir alışverişi gerçekleşmesi amaçlanıyor.

Odak noktasında öğrencilerin yer aldığı bu etkinlikte, öğrenciler fuaye alanını aktif olarak kullanarak katılımcı firmalarla birebir görüşme ve kafalarındaki sorulara cevap bulma şansı yakalayacak. Ayrıca katılımcılar, seminer ve workshop aralarında fuaye alanına kurulan çeşitli platformlarla eğlenme ve dinlenme şansı da bulacak.


CİHAN