Yekta'nın eli kırıldı

Milli Takımımızın Avusturya ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Yekta Kurtuluş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yektanın eli kırıldı
07 Eylül 2011 Çarşamba 10:54 tarihinde eklendi.

 

Milli formayı ilk kez bir resmi maçta sırtına geçiren Yekta Kurtuluş Avusturya maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıda elinin kırıldığını ancak buna rağmen maça devam ettiğini söyledi.
 
Türkiye'nin Avusturya ile oynadığı karşılaşmaya üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle ilk 11'de başlayan, ve başarılı performansıyla dikkat çeken Yekta Kurtuluş, heyecanına rağmen elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.
 
Genç futbolcu yaptığı açıklamada takım olarak Avusturya karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek: "Buraya kazanmak veya puan almak için gelmiştik. İstediğimizi aldık. Burada elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bana formamı veren Hiddink hocama da teşekkür ederim. İnşallah sahada iyi bir görüntü çizmişimdir" ifadelerini kullandı.
 
İlk yarıda elinin kırıldığını söyleyen Yekta: "Sanırım 30. dakikadaki bir pozisyonun ardından elim kırıldı. Devre arasında müdahale edildi. O anda elimin kırıldığını hissetmedim. Şu anda da pek bir ağrı hissetmiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.