Yemeğe gitti pırlanta saati oldu

31 Mayıs’ta oyuncu Nebahat Çehre bir grup hanım arkadaşıyla İstanbul Etiler’deki İtalyan lokantası Paper Moon’da öğle yemeği yiyordu.

Yemeğe gitti pırlanta saati oldu
23 Temmuz 2013 Salı 10:38 tarihinde eklendi.
Bir arkadaşlarının doğum gününü kutluyorlardı. Komşu masada oturan bir çift yanlarına geldi ve Nebahat Çehre’ye aynen şöyle dedi:
 
‘VALİDE SULTAN'A SAYGI’
“Bizim birlikte oturduğumuz hanımlar Kuveytli. Biz tercümanlarıyız. ‘Muhteşem yüzyıl’ın eski bölümleri Kuveyt’te halen yayınlanıyor. Bu hanımlar sizi ‘Valide sultan’ olarak tanıyor ve çok seviyorlar. İzin verirseniz masanıza gelip sizi öpmek ve birlikte fotoğraf çektirmek istiyorlar.”
 
AYAK ÜSTÜ 15 DAKİKA SOHBET
Nebahat Çehre masalarına gelen Kuveytli hanımlarla ayak üstü 15 dakika sohbet etti, birlikte fotoğraflar çektirdi. Hanımlardan biri, kolundaki franck Muller marka saati çıkarıp Nebahat Çehre’ye taktı! Nebahat Çehre saati geri vermek isteyince de ‘Böyle bir şey yaparsanız çok kırılırım’ dedi.
 
RIHANNA'YA DA MÜCEVHER
37 bin dolarlık pırlanta franck Muller saati Nebahat Çehre’ye hediye eden genç hanımın eski Kuveyt Emiri’nin gelini olduğu öğrenildi. 10 Kuveytli hanım ile Rihanna’nın 30 Mayıs’ta verdiği konser için İstanbul’a gelmiş. Hayranı olduğu Rihanna’yı kuliste ziyaret edip mücevher hediye etmiş. Rihanna’nın korumasına da kendisini kulis kapısında bekletmeyip hemen içeri aldığı için boynundaki 50 bin dolarlık pırlanta kolyeyi takmış.

Posta