Yemeğe Terim de katıldı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano'nun daveti üzerine İtalya'ya ziyaret düzenleyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve beraberindeki heyetle bu ülkeye gitti.

Yemeğe Terim de katıldı
30 Ocak 2014 Perşembe 19:00 tarihinde eklendi.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İtalya'daki temasları boyunca kendisine eşlik eden heyette yer alacak ve aynı zamanda İtalya Devlet Nişanı Stella della Solidarietà Italiana'ya sahip olan Terim, Türkiye'den gelen heyete düzenlenen resmi karşılama töreninin ardından İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano ve eşi tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün onuruna verilen resmi akşam yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Senato'yu ve Roma Belediyesi'ni de ziyaret eden Terim, seyahat süresince İş Forumu açılış oturumu, Kolezyum ve Yunus Emre Enstitüsü ziyaretlerinde de resmi heyete eşlik edecek.

2000-2001 sezonunda Floransa kentinin takımı Fiorentina'yı çalıştıran Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Floransa kentine düzenleyeceği ziyarette de bulunacak.

Terim, resmi ziyaretlerin bitiminin ardından Cuma günü, UEFA A Kursu katılımcılarıyla buluşmak üzere Antalya'ya geçecek.


CİHAN