Yemekli Boğaz Turunda Evlenme Teklifi Yapmak

Yıllardır flört ettiğiniz sevgilinize evlilik teklifi yapabileceğiniz en ideal ortam sizce hangisi? Sokaktaki billboard'ları "Benimle Evlenir Misin?" reklamlarıyla donatmak hem klişe, hem de sevgilinizi utandırma olasılığı olan bir yöntem.

Yemekli Boğaz Turunda Evlenme Teklifi Yapmak
20 Aralık 2014 Cumartesi 19:29 tarihinde eklendi.

Yıllardır flört ettiğiniz sevgilinize evlilik teklifi yapabileceğiniz en ideal ortam sizce hangisi? Sokaktaki billboard'ları "Benimle Evlenir Misin?" reklamlarıyla donatmak hem klişe, hem de sevgilinizi utandırma olasılığı olan bir yöntem. Artık günümüz erkekleri daha romantik ve etkisi yıllarca unutulmayacak olan evlilik teklifi planları yapıyor. Günümüzde aşıkların en çok benimsediği yöntemse hiç şüphesiz güzel bir yemekli boğaz turu ayarlamak ve sevdiğinize hayatı boyunca unutamayacağı bir gün yaşatmak.

 

Hiçbir şeyden haberi yok. Lüks yatta siz gelmeden önce süslenmiş masalarda onun en sevdiği yemekler ve elbette özel geceler için içilebilecek ideal bir şişe beyaz şarap. En sevdiği şarkılardan oluşan bir CD arka planda çoktan çalmaya başladı bile. Yat yavaş yavaş boğazın serin sularına doğru gezintiye çıkıyor. Neler olup bittiğini ölesiye merak ediyor, ama sizin ne kadar çılgın olduğunuzu bildiği için bütün bunların ne anlama geldiğini sormanın mantıksız olacağını biliyor. Gününün nasıl geçtiğini soruyorsunuz. Biraz rahatlaması için gündelik hayattan muhabbetler açıyorsunuz. Hayatınızın en önemli kararı için en uygun anı kolluyorsunuz. Uygun an geldiğinde cebinizde taşıdığınız yüzüğü çıkarıp hayatınızın tiradınızı yapıyorsunuz. Sevgilinizin "Hayır" diyebileceği en son yerde, boğazda, lüks bir yatta, ikinizin de hayatı sonsuza dek değişiyor.

 

Böyle bir gece yaşamak için ne kadar servet ödemeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Belki de binlerce lira harcamanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Bu gibi olumsuz şeyler düşünmeden önce www.yemeklibogazturu.com sitesini ziyaret etmenizi ve hayatta çoğu kişiye lüks ve ulaşılmaz gibi gelen bu gibi şeylerin ne kadar mümkün olduğunu öğrenmenizi tavsiye ederim. Aşkınızı layık olduğu şekliyle yaşamak ve muhteşem bir geceyle ölümsüzleştirmek zannettiğiniz gibi imkansız bir şey değil. Alelade yapılan bir evlilik teklifine kıyasla böyle bir gece düzenlemek hem sizin hem de onun hayat boyu unutamayacağı bir deneyim olabilir. Onun sizin için ne kadar önemli olduğunu göstermenin güzel bir yöntemidir. Soru şu ki, o gerçekten doğru kişi mi ve buna değiyor mu? Bu soruların cevabını yalnızca siz verebilirsiniz.