Yeni adresleri belli oldu

Ethem Sancak'ın kararıyla Star ve Akşam gazetelerindeki görevlerinden alınan Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan artık Yeni Şafak gazetesinde yazacak.

Yeni adresleri belli oldu
27 Kasım 2014 Perşembe 20:47 tarihinde eklendi.
Türk basını hafta başına şaşırtan bir gelişme ile başladı. Medya tarihinde ilk kez görülen bir şekilde, iki gazetenin başındaki üç tepe isim aynı anda görevden alındı. 
 
Star ve Akşam gazetelerinin patronu Es Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Star Medya Yayıncılık Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ı görevden aldı. 
 
YENİ ADRESLERİ BELLİ OLDU
 
Star gazetesinin başındaki isim Mustafa Karaalioğlu ile Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert'in yanı sıra Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan, aynı akşam görevden alınmıştı. Ethem Sancak'ın, yeni bir yayın dili geliştirecekleri gerekçesi ile görevlerine son verdiği üç ismin yeni adresi belli oldu. 
 
BAŞA DÖNDÜLER
 
Medya tarihinde ilk kez görülen bir şekilde görevden alınan üç isim de artık İbrahim Karagül'ün başında bulunduğu Yeni Şafak'ta köşe yazarlığı yapacak. Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan, bu kararla başa dönmüş oldu. Üç isim de Star ve Akşam'daki görevlerinden önce Yeni Şafak'ta idi.

Radikal