Yeni bir oyun çılgınlığı

Agar, oyun oynamayı sevenler için sizlerle buluştu. Oyuna internet üzerinden giriş yaparak adınızı yazmanız yeterli olacaktır. Böylece sizde oyun çılgınlığına katılmış olacaksınız.

Yeni bir oyun çılgınlığı
03 Nisan 2016 Pazar 12:46 tarihinde eklendi, 4.766 kez okundu.

Agar, oyun oynamayı sevenler için sizlerle buluştu. Oyuna internet üzerinden giriş yaparak adınızı yazmanız yeterli olacaktır. Böylece sizde oyun çılgınlığına katılmış olacaksınız. Tüm dünyada oynanan oyun, sürekli olarak kullanıcı sayısını arttırmaktadır. Oyun tek kişilik oynandığı gibi gruplar kurularak da oynanabilmektedir. Agario oyununda amaç, toplarını büyütmek için küçük topları yemek ve sizden daha büyük olanları yiyerek parçalamaktır.


Oyunda hızlı bir şekilde noktaları toplayarak 100 seviyesine gelmeye çalışmalısınız.  Yeşil olan noktalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Fakat oyun içerisinde virüs olarak isimlendirilen yeşil noktaları doğru şekilde kullanırsanız, rakibiniz karşısında başarılı olabilirsiniz. Diğer oyuncuları yutmaya çalışmak oyunda başarılı olmak için tek yöntemdir. Sadece yerde bulunan noktaları toplayarak büyümeniz mümkün değildir. Diğer oyuncuları da yemeğe çalışmalısınız. Sadece ortadaki noktaları yemeniz, zamanla sizin kütlenizi düşürecektir. Eğer etrafınızda çok sayıda küçük rakip olduğunu düşünüyorsanız, parçalara bölünerek ve haritayı yukardan aşağıya hareket ettirerek tarayabilir, hem yerdeki noktaları hem de küçük rakipleri sıkıştırarak avlayabilirsiniz.

Oyuna grup olarak girerseniz daha başarılı olursunuz. Çünkü depo olarak kabul edilen en büyük bir top seçilir. Diğerleri space tuşu kullanılarak bölünen parçalardır. Küçük olan toplar büyük olanı her zaman korumalı ve tehlike anında en önde olmalıdır. Bu şekilde sizden daha büyük olan düşmanları yenerek, agario play listelerinde ilk ona girebilir, listeye adınızı yazdırabilirsiniz. Bu içerik http://furkangokcol.com/ web sayfası tarafından hazırlanmıştır.