Yeni Burak'ı buldu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Batuhan Karadeniz için teknik direktör Şenol Güneş’e, “Ondan yeni bir Burak Yılmaz yaratabilir misin?” dedi, Güneş “Neden olmasın” yanıtını verdi.

Yeni Burakı buldu
02 Ağustos 2012 Perşembe 15:52 tarihinde eklendi, 1.174 kez okundu.

 

Burak Yılmaz’ın G.Saray’a gitmesiyle yıldız futbolcuyu aratmayacak bir transfer için çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren Trabzonspor, yabancı hedeflerinden olumlu sonuç alamayınca rotayı yerli forvetlere çevirmiş, Eskişehirspor’da teknik direktör Ersun Yanal ile sorun yaşayan ve ayrılmayı kafaya koyan Batuhan Karadeniz’i listesinin ilk sırasına almıştı.
 
Genç golcü için temaslar sürerken, başkan Sadri Şener’in Batuhan konusunda teknik direktör Şenol Güneş’e ilginç bir soru yönelttiği ortaya çıktı. Şener’in, genç yıldız hakkında “Batuhan’dan yeni bir Burak Yılmaz yaratabilir misin?” şeklindeki sorusuna, tecrübeli teknik adaman “Bir araştaralım, bakalım. Neden olmasın” yanıtını verdiği öğrenildi. Hatırlanacağı üzere, kariyeri düşüşte olan Burak Yılmaz, Şenol Güneş yönetiminde kendini yeniden bulmuş ve bir gol makinasına dönüşerek ülke futbolunun en önemli golcüsü olmuştu.
 
İNGİLİZLER ‘CHUNG-YONG LEE’ DİYOR
 
Öte yandan savunma anlamında da arayışlarını sürdüren Fırtına için, bir iddia da İngiliz basınından geldi. İngiliz spor sitesi “ESPNSoccer.net”, Bordo-Mavili ekibin, geçen sezon Premier Lig’e veda eden Bolton’da görev yapan Chung-Yong Lee’nin peşinde olduğunu ileri sürdü. Şenol Güneş’in, Güney Kore’de görev yaptığı dönemde yıldızı parlayan ve İngiltere’ye transfer olan Chung Lee’nin Bolton’dan ayrılmak istediği ve transferin gerçekleşme ihtimalinin fazla olduğu ifade edildi.
 
(Habertürk)