Yeni doğan bebeği eve götüremediler

Giresun'un Keşap İlçesi'nde kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol kenarında yük boşaltan kamyona arkadan çarpıp hurdaya döndü.

Yeni doğan bebeği eve götüremediler
31 Ekim 2013 Perşembe 18:43 tarihinde eklendi.
Kazada, aracın sürücüsü 28 yaşındaki Oğuzhan Çelik ağır yaralanırken, dün dünya gelen ve henüz adı bile konulmayan minik kızı, büyük kızı 4 yaşındaki Asya, eşi 27 yaşındaki Elif Çelik ile annesi 48 yaşındaki Havva Çelik yaşamlarını yitirdi.
 
Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu'nun Keşep İlçesi'ne bağlı Kılıçlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Bir dershanede rehber öğretmen olarak çalışan Oğuzhan Çelik, Giresun Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde doğum yapan eşi Elif Çelik, 4 yaşındaki kızı Asya ile dünyaya gelen kız bebeği ile annesi Havva Çelik'i aldıktan sonra 28 EP 827 plakalı hafif ticari araçla Espiye'deki evlerine dönmek üzere yola çıktı.

Sürücü Oğuzhan Çelik, bir anda direksiyon kontrolünü yitirince araç, hızla, yük boşaltan 28 AC 725 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın ardından dönerek savrulan araçta bulunan yeni doğum yapan Elif Çelik ile kayınvalidesi Havva Çelik yaşamlarını yitirdi.

Sürücü Oğuzhan Çelik ile araçtan fırlayan büyük kızı Asya ile bir gün önce dünyaya gelen kız bebeği ise ağır yaralandı. Gelen ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Asya Çelik ve bir günlük kardeşi, yola çıkmadan ambulansın içinde yapılan tüm müdahalerere karşın yaşamlarını yitirdi. Oğuzhan Çelik, kaldırıldığı Giresun Özel Ada Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Kazanın ardından Karadeniz Sahil Yolu'nun Espiye yönüne gidişi trafiğe kapandı. Araçta sıkışan Elif Çelik ile kayınvalidesi Havva Çelik'in cesetleri Giresun Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından çıkartılabildi. 4 kişinin cesetleri, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, 28 AC 725 plakalı kamyonun sürücüsü Haluk Öksüz gözaltına alındı.

DHA