Yeni Galaxy S3 çok 'renkli' geliyor!

Samsung'un yeni modeli Galaxy S3, birden fazla renk seçeneğine sahi

Yeni Galaxy S3 çok renkli geliyor!
01 Aralık 2012 Cumartesi 20:26 tarihinde eklendi, 1.938 kez okundu.

 

Samsung'un dört çekirdekli işlemciye ve 4.8-inç Super AMOLED HD ekrana ev sahipliği yapan üst segment akıllı telefonu Galaxy S III'ün, hatırlanacağı üzere beyaz ve mavi renk seçenekleriyle lansmanı gerçekleştirilmişti.

Samsung, daha geniş bir tüketici kitlesine hitap etmek adına, akıllı telefona dört yeni renk seçeneği eklediğini resmen duyurdu: Safir siyahı, titanyum grisi, lal taşı bordosu ve kehribar kahverengisi.
 
Samsung, yeni renklerde de doğadan ilham alındığını yineliyor. Renklerin bulunabilirliğinin ülkeden ülkeye; operatörden operatöre değişiklik gösterebileceğinin altı çizilmekte. Her bir renk ile ilgili şu şekilde açıklamalarda bulunulmuş;
 
Antik Mısır döneminde lal taşının koruyucu güçlerinin olduğuna inanılırmış. Safir, gerek Hintliler gerek Persler tarafından kullanılmış. Safirin, bir insanın irade gücünü arttırdığı gibi koruyucu etkilerinin bulunduğu da düşünülüyormuş. Gri renk zekayı, sezgiyi ve merakı sembolize ediyormuş. Kehribarın ise yeryüzünün sırlarını içinde barındıran, gizemli ve eşsiz bir taş olduğu belirtiliyor.