Yeni Malatyaspor, Uğur Bulut’u renklerine kattı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Anadolu Selçukluspor'dan stoper 23 yaşındaki Uğur Bulut'u 1.5 yıllığına kadrosuna kattı.

01 Şubat 2013 Cuma 18:12 tarihinde eklendi.

 

Evren Kürkçü’nün sakatlanarak sezonu kapatmasının ardından stoper arayan Yeni Malatyaspor, Anadolu Selçukluspor’un genç stoperi Uğur Bulut ile anlaştı. Malatya’ya gelen Bulut’un transferi Nurettin Soykan Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle gerçekleşti. İmza töreninde konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, stoper mevkii için aradıkları kanı bulduklarını söyledi.
 
Uğur’un takıma büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını kaydeden Günaydın, “Stoper mevkiinde forma giyen oyuncumuz Evren Kürkçü, Antalya kampında talihsiz bir sakatlık yaşadı ve sezonu kapattı. Biz de hocamızın verdiği rapor doğrultusunda iyi bir stoperi kadromuza katmak için çalışmalara başladık. Bu noktada Anadolu Selçukluspor’da forma giyen Uğur Bulut’u kadromuza kattık. Bu transferin kulübümüze, camiamıza ve futbolcumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
 
Takıma yeni katılan Uğur Bulut ise, “Büyük bir camiaya geldim. Yeni Malatyaspor’un hedeflerini çok iyi biliyorum. Bende bu hedef doğrultusunda ter dökeceğim.” dedi.

CİHAN