Yeni moda seks koçluğu

New York’ta çalışan seks koçu Eric Amaranth, cinsel hayatları sorunlu çiftlere birbirlerini nasıl daha iyi tatmin edebileceklerini öğretiyor.

Yeni moda seks koçluğu
29 Kasım 2012 Perşembe 10:36 tarihinde eklendi, 4.664 kez okundu.

 

Seks hocası Eric Amaranth bir otel odasında çiftler sevişirken bir sandalyeye oturup, onlara taktikler veriyor. Bu verdiği taktiklerin karşılığında da saat başına 240 dolar (450 TL) alıyor.

Bu seks terapisine kocası Jourdan ile katılan Aniela McGuinness (29) kötü giden cinsel yaşamının bu terapiyle düzeldiğini ifade ediyor. Bir oyuncu olan Bayan Amaranth "İlk önce gergindim. Nasıl rahatlayacağım dan emin değildim. Ama inanılmaz bir deneyimdi. O odada daha önce hiç tatmadığım bir orgazmı yaşadım. Şimdi seks hayatım güzelleşti. Geriye bunu hayatımın diğer alanlarına yaymak kaldı" dedi.
 
Seks hocası Amaranth (36) işini bir çırağa yemek yapmasını öğreten şefe benzetiyor. Amaranth müşterilerine internetten de danışmanlık yapıyor. Amaranth bu işi iki yıl önce Betty Dodson ile beraber kurmuş. Dünyanın değişik yerlerinden 200 müşterisi var. Amaranth müşterilerinin yüzde 50'sinin bekar kadın olduğunu ve bunların orgazma nasıl ulaşacaklarını öğrenmek istediklerini, erkeklerin ise yatakta daha iyi nasıl olunacağını öğrenmek istediklerini söyledi. Seks hocası çiftlere seks oyuncaklarının nasıl etkili kullanılacağını da öğretiyor.