Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü

Aksiyon ve macera türünü sevenlerin kaçırmak istemeyeceği bir filmYeni Nesil Ajan: Xander Cage’in Dönüşü sinemalarda boy gösterdi.

Yeni Nesil Ajan: Xander Cagein Dönüşü
28 Şubat 2017 Salı 09:12 tarihinde eklendi.

Aksiyon ve macera türünü sevenlerin kaçırmak istemeyeceği bir filmYeni Nesil Ajan: Xander Cage’in Dönüşü sinemalarda boy gösterdi. Orijinal adı xXx: Return of Xander Cage olan Amerikan yapımı film 27 Ocak 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girdi. Bir devam filmi olan Yeni Nesil Ajan: Xander Cage’in Dönüşü serinin üçüncü filmi. Yönetmenliğini D.J. Caruso'nun üstlendiği senaryosunu John D. Brancato ve Michael Ferris'in yazdığı filmin başrolünde önceki yapımlarda olduğu gibi yine Vin Diesel yer alıyor. Bollywood’dan da tanıdığımız güzel oyuncu Deepika Padukone’ı da kadrosuna ekleyen yapım meraklılarına eğlenceli dakikalar yaşatacak gibi görünüyor. Serinin ilk filmleri gişe rekortmeni olarak casus gerilim türüne yeni bir soluk katmıştı. Bu son yapımda da aynı heyecan ve temposunu sürdürüyor. Hollywood’un usta oyuncusu Samuel L. Jackson’ın canlandırdığı ekip lideri Augustus Eugene Gibbons kahramanımız Xander’a hayati bir görev veriyor. Dünyadaki tüm askeri uyduları kontrol edebilen Pandora’nın kutusu diye adlandırdıkları çok güçlü bir cihaz tehlikeli ve kötü kimselerin eline geçmiştir.
 

Ekstrem sporlarla ilgilenen, maceraperest Xander’in görevi devlet adına çalışan bir ajan olmak ve bu cihazı ele geçirmektir. Ekip arkadaşları olarak belirlenen kişileri beğenmeyen Xander kendisi gibi çılgın, korkusuz, gözü kara ve bir o kadar da eğlenceli kimselerden oluşan bir ekip kurarak maceraya atılır. Artık bu işlerden elini eteğini çekip kendi köşesinde takılan kahramanımız acaba yeniden döndüğünde eski performansını gösterebilecek midir? Balta girmemiş ormanlardan, deniz aşırı memleketlere, gökdelenlerle dolu şehirlere macera ve aksiyon dolu bir gezinti yaptırıyor film bize. Hızlı arabalar, jet uçaklar, patlamalar olmazsa olmaz tabi ki. Gözü pek, çılgın ajanımız karşı tarafın taktiklerini öğrenmek için aralarına sızıp ajanlığın hakkını verecek mi? Yoksa ölümcül bir tuzağın içine mi çekilecek izleyip görelim. Filmin sonunda bir kez daha güzel dünyamızı kötülerin elinden kurtaran iyilik timsali Amerikalı vatansever karakteri hafızalarımıza kazınacak gibi duruyor. Bir saat kırk yedi dakika süren film aksiyon, macera, gerilim ve polisiye türlerinin vazgeçilmez yapıtları arasında yerini çoktan aldı bile. İyi seyirler.

 

Kaynak : http://www.hizliizlefilm.net/hizli-seyret-9278-yeni-nesil-ajan-3-xander-cagein-donusu-izle-full-hd.html