Yeni seks sözlüğü!

Bugünlerde erkekler yeni bir cinsel devrime hazırlanıyorlar. Artık onların da yatakta partnerlerinden farklı beklentileri var.

Yeni seks sözlüğü!
18 Ocak 2011 Salı 18:54 tarihinde eklendi, 5.545 kez okundu.

 

Maskülen hayallerin gerçeğe dönüşmesi ise tamamen kadınların elinde! 
 
Şimdiye kadar erkeğin yatağı kendine ait bir oyun alanı olarak gördüğünü, kadının ise aynı oyun alanındaki hakkını kabul ettirmek için mücadele etmesi gerektiğini düşünürdük. Çünkü erkeklerin 30.000 yıldır değişmeyen bir cinsel prensipleri vardı. Ne kadar fazla, o kadar iyi!
 
Kadınların durumu ise farklıydı… Onların hem bedenlerini tanımaya, hem de kendilerini daha açık ifade etmeye ihtiyaçları vardı. Böylece feminizm rüzgarlarının yoğunlaştığı 70'li yıllardan itibaren dünyada seks sohbetleri, kadın bedeni ve kadın cinselliği üzerine yoğunlaşmaya başladı. 
 
Oysaki kadınlar üzerine yoğunlaşıldığı bu sırada erkeklerin cinselliklerinde de değişimler başladı. Görünen o ki erkeklerin de artık desteklenmeye ve kendilerini tanımaya ihtiyaçları var. Modern erkeğin kendi sınırlı zevk kapasitesinin bir adım ötesine geçmeye ihtiyacı var. Ve tabii ki sevgiye de!
 
Şaşırtıcı olduğu bir gerçek. Çünkü duygusal dünyasını kolaylıkla veremeyen erkek için seks hakkındaki değişiklikleri de ifade edebilmek o kadar kolay değil. Peki, bu yeni talepler ya da değişiklikler nedir? İşte bunlardan bazıları… 
 
Neye ihtiyaçları var?
 
Kadınları tatmin etmeye, ama gerçekten tatmin etmeye…
 
Neden buna ihtiyaçları var?
 
Erkeklerin sadece kendilerini düşündükleri ve kadının sevişmeden zevk alıp almamsını umursamadıkları, en azından günümüzde doğru değil. Onlar da seksi geçek bir paylaşım olarak yaşamak istiyorlar ve ancak birlikte oldukları kadını tatmin ettiklerini gördükleri zaman kendileri de tam anlamıyla tatmin oluyorlar. Bu gerçekleşmediğinde ise cinsellik onlar için mastürbasyonu andıran basit bir rahatlama olarak kalıyor ve ne yazık ki mutluluk da getirmiyor.
 
Neye ihtiyaçları var?
 
Partnerlerinin geçmiş deneyimlerinden faydalanmaya…
 
Neden buna ihtiyaçları var?
 
Eskiden erkekler birlikte oldukları kadının cinselliğini başka birileriyle paylaştığını bilmeye tahammül edemezdi. Bunun altında yatan sebep basitçe kıyaslanma ve yetersiz olma korkusuydu. Oysa günümüzde erkekler bedenini iyi tanıyan, bilinçli, yatakta ne istediğini bilen ve bunu ifade edebilen kadınları tercih ediyor. Kesinlikle partnerlerine öğretmenlik yapmak gibi bir niyetleri yok! Bekaretin tabu olmaktan çıkmasıyla birlikte erkekler, partnerlerinin geçmiş deneyimlerinin bir avantaj olduğunu fark ettiler.
 
Neye ihtiyaçları var?
 
Yatakta herhangi bir şeyi en az bir kez deneyebilecek bir partnere…
 
Neden buna ihtiyaçları var?
 
Bir erkek ister her tarafınızı kremaya bulamak istesin, ister arabada seks yapmak, asıl istediği ortak cinsel hayatınızı yeni deneyimlerle renklendirmek ve monotonluktan kurtarmaktır. Onun fantezileri karşısında çekimser kalabilirsiniz ama denemeden karar vermeyin. Bundan hoşlanmıyorum demek, bundan hoşlanacağımı sanmıyorum demekten daha sağlam ve temellidir. Kesinlikle başkalarının hikayelerinden de yola çıkmayın! Unutmayın cinsel zevkler son derece kişiseldir ve kız arkadaşlarınızın anlattıkları bir rehber sayılmaz. Yatakta size kendinizi nasıl hissettireceğini bilmediğiniz yenilikleri duyar duymaz reddetmeyin. Merak etmeyin, açık fikirli olmanın zararını görmezsiniz.