Yeni Sezon Kolyeler

Takı ve aksesuar dünyası, her sezon farklı tasarımlarıyla yenilenmeye devam ederken, göze çarpan modeller trend seçenekler arasında girmeye devam ediyor.

Yeni Sezon Kolyeler
21 Temmuz 2018 Cumartesi 11:00 tarihinde eklendi, 1.565 kez okundu.

Yeni sezonda 90’lı yılların modasına geri dönüldüğü ancak yenilikler eklenerek daha farklı modellerin kendini gösterdiğini söylemek gerekiyor. Türk takı markalarının sezonun inceliklerini takip etmeleri ve dünya aksesuar modasını gözden geçirmeleriyle birlikte harekete geçmeleri bu dünyaya daha fazla estetikliğin sunulmasını beraberinde getirmiş. Geleneksel olarak Türk milletinin yıllardır kullandığı ve özellikle de kadınların süslerini ve kıyafetlerini taçlandırmak için kullandıkları kolye modelleri, yeni ve ihtişamlı modelleriyle kendinden söz ettiriyor. Gerek sarraflarda gerekse de internet sitelerinde yenilikleri incelediğinizde, gerçekten de tasarımcılarımızın zengin fikirlere sahip olmasının bize sunduğu ayrıcalıkları net şekilde göreceksiniz. Yeni sezonu incelediğimizde her kadının kendi zevkine göre kolye seçiminde bulunabileceğini görebiliyoruz fakat genel olarak başında da dediğimiz gibi 90’lı yılların modasının geri gelmesiyle birlikte abartılı kolyeler, yeni sezonda kendinden daha fazla söz ettirecek. Tabi ki ziynet eşyası olması hasebi ile herkesin kendine göre bir zevkinin olduğunu kabul etmek gerekiyor. Taşlarda ve tasarımlarda yapılan değişimlerin de fazlasıyla göze çarptığı yeni sezonda, özellikle balo davetleri, düğün, kına, nişan ve özel davetlerde boy göstermek isteyen kadınlar için birbirinden farklı tasarımlara sahip kolyelerin boy gösterdiğini görebiliyoruz, bu da zengin bir sezon içerisinde olduğumuzun en büyük göstergesi.
 

 

2018 Yılında Yeni Sezon Kolye Modelleri Nasıl Olacak?
 

Her sene değişen moda dünyası, aksesuar ve takı dünyasını da peşine takarak yeniliklerini sunmaya başladı. Bu alanda yapılan değişimler, kadınların zevkine hitap etmesi amacıyla dünya modasının incelenmesinden sonra gerçekleşiyor. Daha önceki sezonlarda klasik modellerin tercih edildiğine şahit olsak da 2018 yılında yeni sezon kolye modellerinin daha çok abartılı modeller olduğunu söyleyebiliriz. Tabi bunun yanında seçenek olması açısından ve herkese hitap eden kolyelerin bulunabilmesi amacıyla tasarımcılar hafifi modellere de yer vermeyi ihmal etmemişler. Altın, pırlanta, gümüş kolyelerin sezonda hakimiyetini koruduğu bir gerçek. Bir de bunlara getirilen kolye uçlarını da ayrı bir başlık altında değerlendirmek gerekiyor, daha önceki sezonlarda da aslında taşlar kolyelere şık görünüm kazandıran detaylar olarak değerlendiriliyordu fakat yeni sezonda yapılan yeni renkler ve modellerdeki değişimler daha fazla göze çarpıyor demek yerinde olacaktır. Göğüs dekolteli kıyafetlerde yeni sezonda kendini daha fazla gösteren modellerin metalik modeller olacağını bekliyoruz. Tasarımcılar ve moda dünyasının uzmanlarının görüşleri de bu yönde ki zaten sokakta veya davetlerde bu moda akımının 2018 yılına damga vurduğu net bir şekilde kendini gösteriyor. Tabi yine de diğer modelleri incelemek de her kadının hakkıdır bazen aykırı bir moda ile kadınlar farklı olduklarını göstermek isterler, bu da onların en doğal haklarından biridir.
 

Renkli kolyeler taşlarla süsleniyor
 

Yenilikleri incelediğimizde, kendinden en çok söz ettiren kolye modellerinin renkli taşlarla bezenmiş modeller olduğunu görüyoruz. Yeni sezonu daha farklı değerlendirmek isteyen ve stilinde değişiklik yapmak isteyen kadınlar için sitemizden sunduğumuz modellerin incelenmesini öneriyoruz, her biri diğerinden şık tasarımlara sahip olması ve seçeneklerde yeniliklerin yer alması gibi ince detaylar ile özel günlerde kendinizi ve şıklığınızı taçlandıracaksınız. Daha fazla model incelemek ve bilgi almak için ilgili kategoriyi sitemizden ziyaret edebilirsiniz.
 

https://gulaylar.com/altin_kolye