Yeni sezonda yeni jüri

Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı’nın 40. yılı dolayısıyla düzenlenen programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Program Yapımcısı Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz programlarının yeni sezonda seyircisini karşısına yeni jüri üyeleriyle çıkacağını onun dışında herhangi bir değişikliğin olmadığını söyledi.

Yeni sezonda yeni jüri
29 Ağustos 2013 Perşembe 21:23 tarihinde eklendi, 1.028 kez okundu.

Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı’nın 40. yıl dolayısıyla düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Program Yapımcısı Acun Ilıcalı, Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı Başkanı Ömer Cenker Ilıcalı ve çok sayıda davetli katıldı.

Program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, yaklaşık 2 hafta sonra başlayacak 'O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz' programlarının jüri üyeleri hakkında bilgi verdi.

Çocuklar için de program düşündüğünü ancak bunu çocukları kırmadan olursa yapabileceğini belirten Ilıcalı, “Böyle bir yarışma olabilir ama çocukların hayal kırıklığı yaşamaması lazım. Onlar sürekli Acun abi bizim için de yarışma yap diyorlar. Bununla ilgili önümüzde ki haziran mini bir yarışma yapacağız.

Tabi bu yarışma, her katılanın mutlu olacağı bir yarışma olacak. Küçük yaşta onlara hayal kırıklığı yaşatmayalım. Çocukların küçük yaşlarda o rekabetin içine girmesini ve orada o hayal kırıklığını yaşamasını istemiyorum. Onları şuan bırakalım, büyüdükleri zaman yeterince başlarına bela gelecek zaten.” diye konuştu.

Çocukların televizyona ve kendisine büyük ilgi gösterdiğini belirten Ilıcalı, şöyle devam etti: “Beni en çok kim diye sorsanız çocuklar derim. Onlarında akıllarında kalacak aktiviteler yapmaya çalışıyoruz. Burada önemli olan çocuğun bizim yanımızdan mutlu dönmesi. Onu bir şekilde mutlaka sağlıyoruz.

Yeni televizyon sezonunun başlamasına 2 haftalık bir süre kaldığını söyleyen Ilıcalı, “Bu sezonda iddialıyız. Seyircilerimiz de inşallah yeni jürilerimize gereken ilgiyi gösterirse çok başarılı bir dönem geçireceğiz. Tabi ki seyircimizin takdiri bizi benimserlerse evlerine kabul ederlerse, yine birinci olmak istiyoruz.” dedi.

Yapımcılığını yaptığı programlarda jüri dışında herhangi bir değişikliğin olamadığını vurgulayan Ilıcalı, şunları kaydetti: “Jürimizi değiştirdik şuan da O Ses Türkiye’de 2 yeni jüri üyemiz var. Athena’dan tanıdığımız Gökhan ve Ebru Gündeş’i jüriye aldık. Yetenek Sizsiniz de de Eser’i jüriye aldık. Kendisini iki aydır kampta tutuyorum. Yarışma için hazırlıyorum. Nasıl hazırlıyorsunuz derseniz iki aydır playstation oynuyoruz. Şuan da ikimiz de hazırız.” ifadelerini kullandı.


CİHAN