Yeni Toyota Corolla kullanıcılarına kavuştu

Toyota Corolla'nın Türkiye'de üretilen yeni jenerasyonu Balıkesir'deki kullanıcılarına teslim edildi

Yeni Toyota Corolla kullanıcılarına kavuştu
19 Temmuz 2013 Cuma 16:45 tarihinde eklendi, 4.585 kez okundu.

Üretilmeye başlandığı 1966 yılından bu yana 40 milyon satış adediyle dünyanın en çok tercih edilen otomobili unvanına sahip olan Toyota Corolla'nın 11'inci jenerasyonuna dünyada ilk kez Türkiye'deki kullanıcılar sahip oldu. Türkiye'de üretilen yeni nesil Corolla'ya ilk sahip olanlar arasında Balıkesirli Corolla tutkunları da vardı. Yeni Toyota Corolla'yı ilk sahiplerine ulaştırmak için Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bulunan Toyota Plaza Altan'da tören düzenlendi. Abdullah Yıldırım, Ogün Demir, Berrin Akgün Yüksekli, Mustafa Kuzu, Arif Semercioğlu, Anıl Karaağaçlı, İsmail Bali ve Nevin Altınmakas, törende anahtarlarını teslim aldı.

Toyota Plaza Altan Satış Müdüresi Nesibe Dağdelen Dikgör, uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek, "Hem bizler, hem de müşterilerimiz büyük heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Baştan sona yenilenen otomobilimizi her yaş grubundan insan beğeniyor ve takdir ediyor. Toyota'nın hedefi Türkiye halkı için de en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı Türkiye'nin en sevilen markası yapmaktır. Yeni Corolla'nın yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağına inancım tamdır." dedi.

Yeni Corolla, Life, Active, Advance ve Premium olmak üzere dört farklı donanım paketi ile sunuluyor. Yeni Toyota Corolla'nın fiyatı ise 45 bin 400 liradan başlıyor.


CİHAN