Yenimahalle Belediyesi kalitesini tescilledi

Ankara Yenimahalle Belediyesi üst üste 3. kez kazandığı 'Kalite Yönetim Sistemi Belgesi' ve 'IQNET - Uluslar arası Tanınırlık Belgesi’ne düzenlenen törenle teslim aldı.

Yenimahalle Belediyesi kalitesini tescilledi
24 Ağustos 2013 Cumartesi 12:17 tarihinde eklendi.

Belgeleri, TSE Genel Sekreteri Üzeyir Karagöz’ün elinden alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bu belge benim değil, tüm mesai arkadaşlarımın" diye konuştu.

Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törene, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Gürol Karahisarlıoğlu, Başar Bal, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, TSE Genel Sekreteri Üzeyir Karagöz ve Genel Sekreter Yardımcısı Coşkun Şentürk katıldı. Her yıl gerçekleştirilen TSE’nin denetimiyle tetkiklerden başarılı sonuç elde ederek, 3 yılda bir düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni üst üste 3 kez kazanan Yenimahalle Belediyesi’nin başarısı bir de 'IQNET - Uluslar arası Tanınırlık Belgesi' ile taçlandırıldı. Ankara’da bu belgeyi alan tek belediye olan Yenimahalle Belediyesi sesini tüm dünyaya duyurmuş oldu.

KALİTELİ BELEDİYE

TSE Genel Sekreteri Üzeyir Karagöz yaptığı konuşmada, “Kalite yaşayarak öğrenilecek bir şey. Görüyorum ki, uzun bir dönem boyunca kaliteli düşünmeyi, yaşamayı ve çalışmayı kendisine hedef almış bir belediyeyle karşı karşıyayız. Belge işin sadece formel tarafı. 3’üncü kez belge yenileme tetkikinden geçmiş olan belediyemiz enstitümüz tarafından daha üst bir sınıfa terfi ettirilmek üzere, Kalite Yönetim Belgesinin yanı sıra bir de IQNET belgesiyle taçlandırılmış durumundadır. Yapılan işleri denetime açabilmek ciddi bir medeni cesaret işidir. Bundan dolayı Fethi Yaşar’a teşekkür ediyorum. Yine, 3 dönemdir bu belgeyi yenileyerek, büyük bir başarı gösteren Belediye personeline ve Fethi Yaşar’a, bir kurumun genel sekreteri kimliğimin de yanı sıra Yenimahalleli bir vatandaş olarak kutluyorum.” diye konuştu.

PERSONELE TEŞEKKÜR

Yaşar, konuşmasında şunları dile getirdi: “Kaynakları verimli kullanıp, müşteri memnuniyetini üstte tutarsak o kurum büyük bir verimle çalışır. Vatandaşın bize sandıkta verdiği güveni biz onlara en iyi şekilde hizmet vererek taçlandırdık. Belediyeye sinirle giren bir vatandaşı gülerek uğurlamayı hedef edindik. Hizmetin ve memnuniyetin en üste çıkması için yoğun bir çalışmaya girdik. Bu belgeyi ben almadım. Bu belge eksi 40 derecede asfalt döken işçinin, makinistin, çöp toplayan çalışanlarımızın, meclis üyelerinin, tüm personelin. Yenimahalle her şeyin en iyisine layık.”

TSE Genel Sekreteri Üzeyir Karagöz, belgeleri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a takdim etti.


CİHAN