Yenişafak Gazetesi yazarından şok iddia!

Abdülkadir Selvi'den bomba açıklamalar! Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilcisi öyle bir iddiada bulundu ki.

Yenişafak Gazetesi yazarından şok iddia!
27 Aralık 2013 Cuma 10:34 tarihinde eklendi, 1.257 kez okundu.
Habertürk TV'de Ece Üner'e konuşan Yenişafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'den operasyonla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Selvi, operasyonda gözaltına alınanlara "suçu Başbakan'a atın, sizi kurtaralım" şeklinde telkinde bulunduğu yönünde bir duyum aldığını söyledi.
 
"SUÇU BAŞBAKAN'A ATIN, SİZİ KURTARALIM"
 
Abdülkadir Selvi, Başbakan’ın bakanlara “istifa edin” şeklinde telkini olup olmadığıyla ilgili soruya şöyle cevap verdi:
 
Onu bilmiyorum. Bende şöyle bir duyum var. 17 Aralık’ta gözaltına alındıktan sonra özellikle bakan çocuklarına ve gözaltındaki şahıslara İstanbul Emniyeti’ndeki sorguları sırasında “biz Başbakan’ın talimatıyla yaptık, Başbakan bize böyle talimat verdiği için bu imar değişikliklerini yaptık” şeklinde ifade verin biz sizi kurtaralım şeklinde telkinlerin olduğunu biliyorum.
 
BAŞBAKAN SİYASİ PRİM TOPLAYABİLİRDİ 
 
Bilmiyorum onu mu kastediyor sayın bakan ama, Başbakan böyle telkinde bulunacak olsaydı herhalde 17 Aralık günü saat 07:30’da canlı yayına çıkardı, o bakanları azlettim derdi ve bundan da siyasi olarak prim toplardı.
 
Başbakan onun yerine, “bakalım her şey bir anlaşılsın ondan sonra değişiklik olur” yolunu ihtiyar etti. Hatta bu bakanları sırtında taşıdığı için de 10 gündür eleştiriliyor, 10 gündür de yıpranıyor. Bunu yapan Başbakan neden bunları söylesin."