Yerköy’de vergi rekortmenlerine ödülleri verildi

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde 24. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gelir vergisinde en fazla vergi veren 10 mükellef ödüllendirildi.

Yerköyde vergi rekortmenlerine ödülleri verildi
28 Şubat 2013 Perşembe 19:52 tarihinde eklendi, 1.041 kez okundu.

 

Yozgat Turizm Otelcilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yozgat Defterdarı Mustafa Işık, Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Bulut, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, çok sayıda iş adamı ve daire müdürleri katıldı.
 
Yozgat Defterdarı Mustafa Işık, yaptığı konuşmada verginin önemine değinerek, verilen vergilerle devletin vatandaşına yaptığı hizmetlerin gerçekleştirildiğini söyledi. Işık, "Ülke genelinde sağlık vergi bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl vergi haftası kutlamaları yapılmakta ve ödül törenleri düzenlenmektedir. Bu sayede vergi bilinci topluma kazandırılmalı ve vergi ödemelerinin düzenli olarak yapılması hedeflenmektedir."dedi.
 
Yerköy Kaymakamı Bayram Gale’de ilçede faaliyetini sürdüren vergi rekortmenlerini tebrik ederek, "Her yıl düzenlenen vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yılda vergisini düzenli ödeyen ve vergi borcu bulunmayan Yerköylü iş adamlarına ödüller takdim edilmektedir. Bu yılda vergi borcu bulunmayan ve düzenli vergi ödeyen işadamlarımız vergi rekortmenleri ödülüne layık görüldü. Ben kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum. Yerköy Kaymakamı olarak teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından vergi rekortmenleri ödülü sahiplerine verildi.

CİHAN