Yetka pazarlığı

G.Saray aradığı önliberoyu Avrupa’da değil İstanbul’da, burnunun dibinde buldu

Yetka pazarlığı
13 Ocak 2011 Perşembe 09:02 tarihinde eklendi, 1.055 kez okundu.

 

Yönetim, milli oyuncu için 3 milyon Euro isteyen Kasımpaşa’ya 2 milyon Euro + bir oyuncu önerdi. Görüşmeler sürerken, Yekta Kurtuluş kulübün istediği şartlarda alınırsa forvete de daha pahalı bir yıldız transferi yapılacak.
 
NE Biglia, ne Senna, ne de Emana... G.Saray aradığı orta saha oyuncusunu Türkiye’de hatta İstanbul’da buldu: Kasımpaşalı Yekta Kurtuluş. Daha sezon bitmeden önlibero arayışlarına başlayan sarı-kırmızılılar görüştükleri oyuncuların hem kulüplerinin hem de kendi istedikleri ücretlerin yüksekliği nedeniyle rotasını iç piyasaya çevirdi.
 
BU gelişmelerin ardından sarı-kırmızılılar Kasımpaşa’nın genç yıldızı Yekta’ya teklif yapma kararı aldı. Bu oyuncunun bonservisini daha önce 5 milyon Euro olarak açıklayan Paşa rakamı 3 milyon Euro’ya kadar indirirken, G.Saray’ın teklifi ise 2 milyon Euro artı bir oyuncu. Yekta için takasta Aydın Yılmaz ya da Mehmet Batdal’ın kullanılacağı öğrenilirken, sarı-kırmızılılar şimdi Kasımpaşa yönetiminin kararını bekliyor.
 
EMMANUEL ADEBAYOR İDDİASI
 
G.SARAY eğer milli futbolcuyu kendi istediği şartlarda bitirebilirse forvette de çıta yükselecek. Israrla forvet isteyen Hagi’nin bu talebi de daha iyi ve daha pahalı bir golcü ile giderilecek. Stuttgart’ın Romen golcüsü Marica alternatifler arasında yer alıyor ancak yönetimin asıl hedefi çok daha büyük. Sarı-kırmızılıların gündemindeki ismin M.City’li Adebayor olduğu ve Togo’lu yıldız için nabız yoklandığı öğrenildi.
 
BU arada Bursalı Volkan Şen sevdası sarı-kırmızılılar için tükenmek bilmiyor. Yönetim bu transfer için zemin yoklamayı sürdürüyor.
 
G.Saray Arena’yı yarın açıyor!
 
ÖNCEKİ gün Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Beypazarı maçıyla 47 yıllık mabedi Ali Sami Yen’e veda eden G.Saray, yeni stadında boy göstermek için gün sayıyor. Sarı-kırmızılılar Türk Telekom Arena’nın açılışını Ajax’la oynanacak hazırlık maçıyla yapacak ama G.Saraylı futbolcular 1 gün önceden stattaki yerlerini alacak. Bu karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılar idman yapmak için yarın Arena çimlerine ilk kez ayak basacak.
 
Formica’da yeni umut belirdi
 
G.SARAY’IN, Arjantinli 10 numara Mauro Formica konusunda umutları arttı. Oyuncunun önceki gün İtalyan ekibi Genoa ile anlaştığı iddia edilmişti. Ancak sarı-kırmızılılara müjdeli haber yine İtalya’dan geldi. Genoa Başkanı Enrico Preziosi, Sky İtalia’ya yaptığı açıklamada Formica transferinin yattığını belirtirken “Başka alternatifler arayacağız” dedi. Bu gelişme üzerine G.Saray’ın Formica için yeniden devreye girmesi bekleniyor. 

Vatan Gazetesi