Yıldırım sert çıktı!

Aziz Yıldırım, önemli açıklamalarda bulunuyor.

Yıldırım sert çıktı!
02 Ocak 2011 Pazar 22:49 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, NTVSPOR'daki % 100 Futbol Programı'nda Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlıyor.
 
"KOCAMAN'IN ÜZERİNE ÇOK GELİNİYOR"
Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'a yapılan eleştirilere karşılık Rıdvan Dilmen'e, kendisinin de Fenerbahçe teknik direktörü olduğu dönemde transferler yaptığını ve alınan futbolculardan bazılarının oynatılmadığını dile getirerek Aykut Kocaman'ın üzerine fazla gelindiğini söyledi. 
 
Aziz Yıldırım, "Ben Kocaman'ı göreve geleceğin Fenerbahçe'sini oluşturması için getirdim. Bunun için de herkesin sabretmesi gerekiyor. Anlık başarılar hedefleseydim Avrupa'dan hoca getirirdim" dedi.
 
Yıldırım, şampiyonlukla ilgili olarak da "Herkesin ne kadar şansı varsa bizim de o kadar var. İkinci yarının 5. haftasındaki Beşiktaş maçından sonra bizim açımızdan ligin nereye gideceği belli olur" şeklinde konuştu.
 
"BİZ DE GEÇEN SENE AVANTAJLIYDIK"
Şampiyonluk yolunda Trabzonspor'un avantajlığı olduğu yorumuyla ilgili olarak da Yıldırım, "Geçen sene de avantajlı olan bizdik. Bu durumlar çok önemli değil" dedi. 
 
"9 PUAN ÖNEMLİ BİR FARK DEĞİL"
Şekip Mosturoğlu ise, şampiyonluk yarışında sadece Trabzonspor, Fenerbahçe ve Bursaspor'un değil Kayserispor ve Beşiktaş'ın da olduğunu söyledi. Mosturoğlu, Trabzonspor ile olan 9 puanlık farkında 3 puanlık sistemde çok önemli olmadığını Bordo-Mavili ekibin İstanbul'da 3 önemli karşılaşmaya çıkacağını sözlerine ekledi

Habertürk