Yıldırım'dan taraftarlara uyarı

Fenerbahçeli taraftarlar şike soruşturması kapsamında tutuklanan başkan ve yönetcicilerine destek için konvoy eşliğinde Metris'e gitti; Aziz Yıldırım teşekkür mesajında 'yasalara saygılı olun' dedi.

Yıldırımdan taraftarlara uyarı
07 Ağustos 2011 Pazar 21:03 tarihinde eklendi, 1.395 kez okundu.

 

Fenerbahçe taraftarları, 'şike' soruşturması kapsamında tutuklanan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilere destek vermek amacıyla, Kadıköy'den Metris Cezaevi'ne kadar araç konvoyu düzenledi.

Organizasyon kapsamında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanında bulunan Eski Salı Pazarı'nda motorlu araçlarıyla toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, buradan konvoy halinde hareket ettiler.

Gruba katılım sürekli artarken, Bağdat Caddesi'nden dönüp Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçerek Metris Cezevi'ne kadar Fenerbahçeliler yaklaşık 300 araca ulaştı.

 

Metris Cezaevi önüne kornalar çalıp, tezahüratlar yaparak gelen araç konvoyunun bekleme yapmasına izin verilmedi. Buradan yavaş bir şekilde kornalar çalarak geçen araçların geri dönmemeleri için sapak yolları da yine polis tarafından kapatıldı.

Öte yandan, araç konvoyu dışında cezaevi önüne gelip bekleyen 250 kişilik taraftar grubu da tezahüratlarla organizasyona destek verdi. Taraftarlar, başkan Aziz Yıldırım ile yöneticiler lehine tezahüratlarda bulundu.

TEŞEKKÜR VE UYARI
 
Aziz Yıldırım'dan da bir teşekkür mesajı geldi:

"Büyük Fenerbahçe taraftarının desteğini her an yanımızda hissetmek bizlere güç veren yegane değerdir. Şahsım adına da şunu belirtmek isterim ki; bu zor günümüzde bizlere verilen bu desteği asla ama asla unutmayacağım.

Büyük Fenerbahçe taraftarı da şunu da bilsin ki; bu büyük sevdamızda en ufak bir leke dahi yoktur. Bizlere desteğini ve yaşananlara tepkisini hukuk kuralları çerçevesinde gösteren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. 

"YASALARA SAYGILI OLUN"

Ancak bir kez daha önemle hatırlatmak isterim ki; hukuk ve demokratik haklar çerçevesi dışında yapılacak eylemler, hem hukuki sürece, hem bizlere, hem de camiamıza zarar verecektir. Taraftarlarımızı bu noktada özellikle dikkatli olmaya davet ediyor ve yasalara saygılı olmaları konusunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Desteğinizi her an yanımızda hissediyoruz. Bugün buraya gelen gelemeyen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi (Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe)."