Yıldız futbolcuyu yakan güzel

Yıldız futbolcu Dimitar Berbatov, mafya tarafından bir Playboy güzeline mesaj çektiği için tehdit mesajları alıyor.

02 Eylül 2009 Çarşamba 17:50 tarihinde eklendi.

Yıldız futbolcu Dimitar Berbatov, mafya tarafından bir Playboy güzeline mesaj çektiği için tehdit mesajları alıyor.

İngiliz Sun'da yer alan habere göre, Bulgaristan Milli Takımı ve Manchester United'ın yıldız futbolcusu Berbatov, Bulgaristan'da ünlü bir mafya üyesi olan Georgi "Kafa" Stoilov'un sevgilisi Nikoleta Lozanova'ya mesajlar çektiği için tehdit edilmeye başladı.

30 milyon poundluk değeriyle en pahalı futbolculardan biri olan Berbatov'un yakın çevresine, "Onu (Nikoleta) sadece bir kere gördüm ve hiçbir şey olmadı" dediği ifade edilirken, mafyanın yıldız futbolcuyu Nikoleta'dan uzak durması konusunda "ciddi" bir şekilde uyardığı belirtildi. Haberde, 2006'da Bulgaristan'ın Playboy Güzeli seçilen Nikoleta'nın bu mesajları kendisi uydurarak sevgilisinden uzaklaşmaya çalışmış olabileceği de yazıldı.

31 yaşındaki Nikoleta'nın bir dönem Liverpool'un yedek kalecilerinden Nikolai Mihailov ile birlikte olduğu belirtilen haberde, 28 yaşındaki Berbatov'un sürekli ayrılıp yeniden birleştiği Elena Shtilianov ile birlikteliğinin devam ettiği ifade edildi.

Geçen sene yazılan bir kitapta, Berbatov'un 18 yaşındayken kaçırıldığı ve transfer olarak kulüp değiştirmesi için tehdit edildiği iddia edilmişti.

Bu arada Liverpool'un yedek kalecisi Mihailov ile Nikoleta ayrıldıktan sonra file bekçisinin, "Yeni sevgilim Nikoleta gibi birinin yanında Ferrari sayılır" demesinden bir gün sonra da Mihailov'un 170 bin pound değerindeki Ferrari'sine asitle saldırılmıştı.

ManU ve Berbatov'un menajeri konuyla ilgili açıklama yapmazken, İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Bulgar yıldız konuyla ilgili olarak yetkililerden yardım alıyor.

habertürk